Taksit taas yhdestä paikasta

02 Taksi on puolueeton ja läpinäkyvä välityspalvelu, joka kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden kyytitarjonnan Suomessa yhteen ja samaan paikkaan.

Haluamme palauttaa suomalaisten luottamuksen taksilla matkustamiseen.

02 Taksi -välityspalvelua käyttämällä tiedät mitä tilaat. Voit valita sinulle sopivimman kyydin hinnan, nopeuden tai asiakasarvioiden perusteella. Tilauksen teet kätevästi joko puhelimitse tai sovelluksella.

Liity kymmenien tuhansien kuukausittaisten suomalaisten joukkoon jotka jo vertailevat ja valitsevat heille sopivimman taksin kauttamme.

Tilaa taksi soittamalla

Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua.


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Lataa ilmainen sovellus

Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

App Store linkGoogle Play link

Sopivin taksi nopeasti ja helposti

Tilaa taksi missä vain

Puhelimitse tilaat kyydin missä päin Suomea tahansa. Sovelluksella löydät taksin kätevästi suurimmissa kaupungeissa. Laajennamme palveluamme jatkuvasti.

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä

Tavoita luotettavat taksiyhtiöt yhdestä paikasta. Teemme yhteistyötä hyvämaineisten palveluntarjoajien kanssa, jotta voit huoletta valita juuri sinulle sopivan kyydin.

Onnistuneita taksikokemuksia

Anna palautetta ja vaikuta! Seuraamme kyytien onnistumista ja keräämme arvioita tarjotaksemme yhä parempaa taksipalvelua. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhdessä kumppaniemme kanssa.

02 Taksi on osa 020202 Palvelut Oy:tä

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link
Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link

Tavoita luotettavat taksiyhtiöt kätevästi yhdestä paikasta

Taksinkäyttäjien tarinoita taksitolpilta
Taksinkäyttäjien tarinoita taksitolpilta

Taksitolpalla jonottaminen on tullut tutuksi monelle taksinkäyttäjälle. 02 Taksi keräsi Instagram- ja Facebook-tilillään muistoja taksitolpilta. Ensimmäisenä mieleen tulee pitkät jonot, väsymys ja tuskainen odotus säässä kuin säässä: "Siellä on keskusteltu...

Jälleen uusi vahvistus Tampereelle – iTaksi on uusin kumppanimme!
Jälleen uusi vahvistus Tampereelle – iTaksi on uusin kumppanimme!

Valtakunnallisesti toimiva iTaksi on liittynyt verkostoomme Tampereen seudulle. Nyt 02 Taksilla on jo kuusi kovaa kumppania Pirkanmaalla ajamassa palvelun kautta tilattavia kyytejä!iTaksi tarjoaa kyydit kaikille teille missä tahansa ja milloin tahansa. Luotettavat ja...

Pin It on Pinterest