3.12.2019

Lentokenttätaksi haussa? Lentoasemalta löydät useita takseja, myös 02 Taksin kumppaneiden kyytejä

Molemmissa terminaaleissa ovat aitiopaikalla Helsinki-Vantaan lentoaseman sopimuskumppanitaksit: Lähitaksi, Vantaan Taksi – Helsinki Airport Taxi ja Taksi Helsinki. Näillä yhtiöillä on terminaaleissa omat taksitolppansa, ja kyytien hinnat löytyvät kunkin tolpan päässä olevasta valotaulusta.

Taksi Helsinki on tuttu myös 02 Taksin kumppanuudesta, jolta saa aina ammattitaitoista ja turvallista palvelua. Taksialueelta saatat bongata niin ikään esimerkiksi Menevän ja Kajonin autoja, jotka nekin ovat osa 02 Taksin luotettavaa verkostoa.

Tilasitko taksin ennakkoon lentokentälle odottamaan saapumistasi?

Mikäli olet tilannut auton ennakkoon odottamaan sinua lentokentälle, löytyvät ennakkoon tilatut taksit molempien terminaalien taksialueilta, taksikaistojen läheisyydestä.

Muistathan, että voit tehdä taksin ennakkotilauksen lentokentälle saapuessasi lennolta tai kotipihaan tai hotellille silloin, kun olet vasta lähdössä kentälle.

Taksin ennakkotilaus on mahdollista tehdä 02 Taksin ilmaisesta sovelluksesta tai palvelunumerosta 020230 aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

Lentokentälle kannattaa saapua aina hyvissä ajoin, jotta aikaa jää riittävästi lähtöselvitykseen, turvatarkastukseen ja muihin siirtymisiin.

Mitä lentokenttätaksi maksaa?

Kukin taksiyhtiö hinnoittelee itse kyytinsä. Joillakin yhtiöillä saattaa tapauskohtaisesti olla tarjolla kiinteähintaisia lentoasemakyytejä, joissa hinta ei muutu matkan aikana, vaan pysyy samana vaikkapa välillä lentoasema – Helsingin keskusta. Tällaisia kyytejä toteuttaa muun muassa Taksi Helsinki.

Esimerkiksi taksi lentokentältä Helsingin keskustaan maksaa 1-4 henkilön ollessa kyydissä alimmillaan 41 euroa.

Numerosta 020230 aina henkilökohtaista taksipalvelua

02 Taksin palvelunumerosta saat lisätietoa lentokenttätakseista, niiden palveluista ja hinnoista, sekä tietenkin tilattua taksin suoraan kentälle.

Sinua palvelee ystävällinen taksiasiakaspalvelija, joka voi halutessasi yhdistää puhelusi jonkin taksiyhtiön autoon, mikäli haluat kysyä tai sopia tarkemmin lentokenttäkuljetuksen yksityiskohdista.

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest