Pikkujouluarvonnan säännöt

1. Järjestäjä

02 Taksi Oy (3107771-3), jäljempänä ”Järjestäjä”

2. Osallistumisaika ja osallistuminen

Arvonta järjestetään 7.11.-6.12.2022. Palkintojen arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Osallistumisoikeutta ei ole niillä Järjestäjän työntekijöillä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

Järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Palkinto

02 Taksi toteuttaa voittajien arvonnasssa jättämän taksimatkatoiveen. Palkintoa ei voida vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Voittomatkan ajankohta pyritään toteuttamaan voittajien toiveiden mukaan.

4. Voittajien valinta ja julkistus

Järjestäjä arpoo arvontaan osallistuneiden joukosta voittajan. Järjestäjä ottaa yhteyttä palkintojen voittajiin henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Voittajien nimet voidaan julkaista myös Järjestäjän verkkosivuilla, Facebook-sivuilla, Instagram-sivuilla tai TikTokissa.

Ellei voittajaa tavoiteta 5 arkipäivän sisällä ilmoittamisesta, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Mikäli osallistuja on antanut puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa voittajalle.

5. Arpajaisvero ja muut kustannukset

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron palkinnosta.

6. Palkintoon liittyvät ehdot

Järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

7. Muut ehdot

Järjestäjä vastaa voittajan palkintomatkan suorista kuluista. Järjestäjä ei vastaa taksimatkan ulkopuolisista kuluista.

Arvonta ei ole Instagramin, Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin ja Facebookin kaikista arvontaan liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Osallistuja antaa Järjestäjälle oikeuden tuottaa materiaalia voittamaltansa matkalta 02 Taksin markkinointiin.

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Pin It on Pinterest