02 Taksi Lahti

Lahdessa luotsaa perille 02 Taksi! Olit sitten vain visiitillä Vesijärven etelärannalla tai asukkaana täällä urheilukaupungin kehdossa, käytössäsi on 02 Taksi -palvelu, josta tilaat kyydin milloin tahansa, mistä tahansa.

Tilaa taksi soittamalla

Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua.


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Lataa ilmainen sovellus

Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

App Store linkGoogle Play linkAppGallery link

Lataa ilmainen 02 Taksi- sovellus puhelimeesi

Taksin tilaus 02 Taksi -sovelluksen kautta onnistuu Lahdessa!

Näet heti mikä taksikyyti on edullisin, nopeimmin luoksesi saapuva tai parhaiten arvioitu. Valitsemasi taksin tilaus käy muutamalla painalluksella, ja kyytiäsi seuraat sujuvasti kartalta.

02 Taksi on myös valtakunnallinen puhelinpalvelu numerossa 020230. Siinä missä sovellus ei kata vielä aivan kaikkia Suomen kuntia, numerosta voit soittaa kyydin mistä tahansa Suomesta yötä päivää. Siellä saat henkilökohtaista taksin tilauspalvelua maamme parhaaksi valitun asiakaspalvelun toimesta.

Lahden taksit helpointa tietä tarpeen tullen

Päijät-Hämeen maakuntakeskuksessa Lahdessa, johon Nastolakin nykyisin kuuluu, 02 Taksi -sovellus kokoaa yhteen useat alueen luotettavana tunnetut taksiyhtiöt. Kaiva siis luuri esiin, vertaile kyytivaihtoehtoja ja kutsu taksi luoksesi, kun julkisten tai oman auton käyttö ei kuulu kuvioihisi.

Ottakaa tilataksi porukalla Lahden urheilukeskukseen Salpausselän kisoihin tai keikalle lähdettäessä Vesijärven satamassa sijaitsevaan konsertti- ja kongressikeskus Sibeliustaloon.

Taksi on hyvä vaihtoehto liikkumiseen aina, kun aikaa on säästettävä, kampauksen kestettävä ja suorinkaan reitti ei ole aivan selvä. 02 Taksi on turvallinen valinta myös riehakkaina juhlahetkinä pikkujouluista kesäjuhliin.

Moni käyttää taksia niin ikään työmatkoilla. Siirtyminen Lahden rautatieasemalle, josta on suora yhteys Helsinkiin, helpottuu huomattavasti taksin matkassa. Millä tahansa asialla oletkaan liikkeellä, 02 Taksista saat varmasti kyydin.

Taksin tilaaminen ennakkoon onnistuu!

Kun et ole jäniksen selässä ja etukäteen on tiedossa tärkeä meno, jonka aikatauluista et voi joustaa, tilaa 02 Taksista auto ennakkoon.

Sekä sovelluksesta että puhelinpalvelusta taksin ennakkotilaus onnistuu aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

Tilaa kyyti valmiiksi vaikkapa sille päivälle, kun kone vie lomalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

02 Taksin kätevyys kuuluu näin: kaikki taksit yhdessä paikassa

02 Taksin kanssa voit vaikka unohtaa kaikki muut taksinumerot ja säästää tilaa muulle niin oman pään kuin puhelimen muistissa.

Palvelun kanssa on mahdollista se, mitä monet taksin käyttäjät ovat toivoneet – taksin tilaus onnistuisi yhdestä numerosta koko Suomessa (Fonectan tutkimus suomalaisten taksinkäytöstä 16.10.2019 – 29.10.2019).

 

Ja mitä muita toiveita 02 Taksi täyttää?

  • Yksi sovellus, jossa useat taksiyhtiöt ”saman katon alla” omassa kaupungissasi.
  • Sovelluksesta saat kyydille kiinteän hinnan, joten tiedät etukäteen mitä maksat.
  • Sovellus näyttää saapumisaika-arviot autoille.
  • Saapuvan auton seuraaminen onnistuu kartalta, tilasit sitten sovelluksella tai soittamalla.
  • Vastausaika vain muutama sekunti soittaessa taksin tilausnumeroon 020230. Voit soittaa numeroon myös sovelluksesta.
  • Yhteistyössä turvalliset ja luotetut taksiyhtiöt.

Lisäksi pääset vaikuttamaan palvelun laatuun, sillä voit arvioida toteutuneen kyytisi jälkikäteen.

Jos et ole jo kokeillut 02 Taksia, lataa sovellus ilmaiseksi ja kokeile tilaamista! Mikäli sovellus ei vielä toimi kotikunnassasi, soittamalla saat aina auton.

Taksihinnasto (Lahti)

02 Taksilla tilaat Menevän tavalliset taksit ja tilataksit yhtiön hinnoittelun mukaiseen hintaan. Tilaa saman tien tai ennakkoon ilmaisesta 02 Taksin sovelluksesta tai puhelinpalvelusta 020230.

Hinnat sisältävät alv 10%   —   Hinnastot päivitetty 4.2.2020

Menevä hinnoittelu:
Lähtömaksu arkisin ja lauantaina klo 06:00-18:004,00 €
Lähtömaksu iltaisin ja pyhinä klo 18:00-06:00 7,00 €
Matkataksa 1-4 henkilöä:
Kilometriveloitus0,90 €/km
Aikaveloitus0,90 €/min
Matkataksa 5-8 henkilöä:
Kilometriveloitus1,60 €/km
Aikaveloitus0,90 €/min
Minimiveloitus20,00 €
Ennakkotilausmaksu0,00 €

 

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Kehitämme 02 Taksi -sovellusta jatkuvasti, ja myös taksikyydin maksaminen suoraan sovelluksessa on pian mahdollista.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Katso tarkemmat hintatiedot

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link
Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link

Pin It on Pinterest