Förhandsbeställning av taxi

Det har aldrig varit lättare att förhandsbeställa en taxi! Det går enkelt att förhandsbeställa en taxi direkt i appen eller genom att ringa numret 020230. Du kan välja den taxi du vill baserat på taxibolag eller priset.

Ladda ned gratisappen

Ladda appen

Ring 020230

1,91 €/per samtal + 0,059 €/sekund (lna/msa)

Förhandsbeställ taxi per telefon

Det går enkelt att förhandsbeställa taxi via 02 Taksi. Vår telefontjänsts kundtjänst sköter förhandsbeställningen åt dig i en handvändning.

Du kan jämföra resor och välja den som passar dig också i vår telefontjänst. Du får ett textmeddelande med en uppföljningslänk via vilken du kan följa bilens ankomst till dig. Om du väljer fast pris för din resa ingår förhandsbetalningen i resans pris. Om du föredrar taxameter kan några taxibolag uppbära en tilläggsavgift för förhandsbokning. I vår telefontjänst kan du göra en förhandsbeställning till och med 30 dagar i förskott!

Förhandsbeställning av taxi i appen

Det är enkelt att förhandsbeställa en taxi med appen:

  1. Ange startpunkten i appen
  2. Klicka på fältet ”Genast” under destinationsfältet och ange den tid du vill bli upplockad. (OBS! Minimigränsen för förhandsbeställning är 30 minuter och beställningen kan göras högst sju dygn i förskott).
  3. Om du vet precis vad din destination är och vill ha ett fast pris för din resa anger du dessutom adressen för din destination.
  4. Jämför priserna och beställ en taxi!
Taksin ennakkotilaus sovelluksella

Pin It on Pinterest