02 Taksi gör din arbetstid rörlig

Vårt landsomfattande taxinätverk och tillförlitliga skjutsar är nu enkelt tillgängliga för användare som åker mycket taxi inom ramen för sitt arbete.

Ladda ned gratisappen

Ladda appen

Ring 020230

1,91 €/per samtal + 0,059 €/sekund (lna/msa)

Skicka resekvitton direkt till bokföringen

Vi vill göra arbetsrelaterade taxiresor enkla. Med 02 Taksi-appen kan du enkelt skilja mellan affärs- och privata resor, fastställa ett eget betalkort för företagsbruk och lägga till en förhandsbeställning i arbetskalendern.

Och ännu viktigare – du kan säga adjö till den månatliga kvittorumban! Du kan automatiskt skicka elektroniska taxikvitton via e-post till en revisor eller till reseräkningssystemen eTasku, Bezala eller M2. Detta är möjligt när du betalar beställningarna på förhand i 02 Taksi-appen.

Med 02 Taksi-appen når du pålitliga taxibolag på ett och samma ställe och väljer den resa som passar dig bäst. 02 Taksi är din egen företagstaxi.

02 Taksi deltar i kompensera för skadorna som orsakas av trafikutsläpp

Trafik är oumbärlig men vi kan påverka utsläppen

Vi vill skydda miljön och därför deltar vi för egen del i kompensationen av trafikutsläpp. När du beställer en taxi i 02 Taksi-appen behöver du inte bekymra dig över resans utsläpp. Arbetsresor som beställs via 02 Taksi lämnar gröna spår.

Utsläppen från resorna med våra samarbetspartner har kompenserats

Vi kompenserar för utsläppen från resor som beställs från våra samarbetspartner via alla 02 Taksis beställningskanaler. Kompensationen görs i samarbete med Nordic Offset Oy och utsläppsberäkningen görs av trafikforskningscentrumet Verne Tammerfors universitet.

Läs mer om hur miljöansvaret syns i 02 Taksis verksamhet.

02 Taksi för företagsanvändare

Företagsresor med samma app

Planera din resa på förhand och välj det taxibolag som passar dig bäst bland våra pålitliga samarbetspartner. Genom att lägga till en företagsprofil i appen kan du fastställa taxiresans ändamål och betalningssätt redan när du gör beställningen.

Skilj på privat- och företagsanvändning

I beställningshistoriken ser du behändigt åtskilt beställningarna gjorda med privat respektive företagsprofil, samt elektroniska kvitton. Du kan helt glömma stressen med att inte tappa bort papperskvitton för taxiresor.

Resekvitton direkt till bokföringen

Du kan automatiskt skicka de digitala taxikvittona till en revisor eller till de mest använda reseräkningssystemen. Du kan alltså glömma det månatliga skannandet av papperskvitton!

Förhandsbeställning i kalendern

Du kan på förhand beställa en resa till ett viktigt möte eller exempelvis flygplatsen. Med appen sparar du enkelt de förhandsbeställda taxiresorna också i telefonens kalender.

Vanliga frågor

Om du inte hittar svaret du söker kan du skicka ett e-postmeddelande eller lämna ett ringbud.

Miten lisään 02 Taksiin yritysprofiilin?

Voit lisätä yritysprofiilin 02 Taksi -sovelluksessa oman profiilisi asetuksista. Yritysprofiilillesi lisätään nimi, oletusmaksutapa ja sähköpostiosoite kuitteja varten. 

Hur lägger jag till en företagsprofil i 02 Taksi?

Du kan lägga till en företagsprofil i dina profilinställningar. Ett namn, standardbetalningsmetod och e-postadress för kvitton läggs till i din företagsprofil.

Kan jag i efterhand ändra vilken typ av resa jag beställde till en privat- eller företagsresa?

Det går inte att ändra typen av resa i efterhand. Du kan vidarebefordra kvittot du fick via e-post till en annan e-postadress om du vill.

Kan jag ha olika standardbetalningsmetoder för privata resor respektive företagsresor?

Ja, det kan du! Du kan ändra betalningsmetod i din egen profil och i din företagsprofil.

Får jag ett kvitto på alla taxiresor?

Du får ett elektroniskt kvitto på beställningar som du har betalat på förhand med appen. De elektroniska kvittona hittas i din beställningshistorik. För de resor som betalas i bilen får du ett kvitto av föraren.

Kan jag exportera en förhandsbeställning till min kalender?

Det går bra. Du kan lägga till en förhandsbeställning i din kalender när du har bekräftat beställningen.

Kan jag lägga till en referens till en företagsresa?

Ja, det kan du! Du kan lägga till en referens när du gör beställningen innan du bekräftar den.

Kan jag i efterhand se i beställningshistoriken vilka resor som varit företagsresor?

Resorna i beställningshistoriken är indelade i privata resor och företagsresor.

Jag fick inget kvitto till e-posten, vad gör jag?

Kontrollera först om e-postadressen är korrekt skriven. Kontrollera sedan skräppostmappen i din e-post. Om du inte hittar kvittot kan du skicka det igen från din beställningshistorik. Observera att elektroniska kvitton endast är tillgängliga för resor som betalats i appen.

Hur väljer jag om det rör sig om en privat- eller företagsresa?

Du kan välja resetyp innan du bekräftar din beställning.

Vilka betalningsmetoder kan jag ha i företagsprofilen?

I din företagsprofil kan du välja Visas och MasterCards betalkort och kreditkort, American Express-kreditkort, Apple Pay eller MobilePay som betalningsmetod.

Kan jag betala för mina taxiresor med en räkning?

Tyvärr är det för närvarande inte möjligt att betala för en taxiresa med en räkning. Det bekvämaste sättet att betala för en företagsresa är att lägga till en företagsprofil för ditt företag, så att du kan vidarebefordra kvittot du får via e-post till exempelvis din revisor.

Pin It on Pinterest