Taxi till flygplatsen snabbt och billigt!

Behöver du skjuts till flygplatsen? Beställ taxi till flygplatsen när som helst med 02 Taksi.

Vår telefontjänst och 02 Taksi-appen betjänar dig dygnet runt.

Med hjälp av 02 Taksis enkla prisjämförelse hittar du alltid den billigaste taxin. Om du vill kan du jämför de tillgängliga skjutsarna även baserat på snabbhet, omdömen samt miljövänlighet.

Ladda ned gratisappen

Ladda appen

Ring 020230

1,91 €/per samtal + 0,059 €/sekund (lna/msa)

Beställ taxi till flygplatsen genast eller gör en förhandsbeställning

Beställ taxi till flygplatsen med 02 Taksi-appen eller via telefontjänsten. Vår tjänst omfattar flera pålitliga taxibolag hos vilka du hittar taxin av alla storlekar, oavsett om du reser ensam eller i sällskap.

När du tar en taxi till flygplatsen behöver du inte bekymra dig över parkeringsplats eller parkeringsavgifter. Flygplatstaxi är ett bekvämt sätt att börja semestern eller affärsresan på.

Förhandsbeställning av flygplatstaxi

För flygplatsbeställningar lönar det sig att göra en förhandsbeställning så att du kan vara säker på att taxin anländer hos dig i precis rätt tid. Det lönar sig alltid att åka till flygplatsen i god tid så att det blir tillräckligt med tid över för check-in, säkerhetskontrollen och mellanmål.

Det går lätt att göra en 02 Taksi-förhandsbeställning med 02 Taksi-appen eller genom att ringa till numret 020230. Du kan beställa en taxi till flygplatsen via vår telefontjänst till och med 30 dagar innan önskad tidpunkt, och i appen 7 dagar innan resan. Som kortast kan du göra en förhandsbeställning 30 minuter innan resan.

Taxi till flygplatsen, priset får du veta av 02 Taksi!

Du kan enkelt jämföra prisen för olika taxiresor i 02 Taksi-appen, välja taxin med det pris som passar dig och göra beställningen.

Du kan även välja mellan en resa till fast pris eller med taxameter. Vi en taxameterresa bestäms priset av antalet körda kilometer samt tiden. Du ser taxameterprislistan i 02 Taksi-appen eller så kan du fråga om den i 02 Taksis telefontjänst.

Taxin till Helsingfors-Vanda flygplats

Ankomst till flygplatsen med taxi

När du kommer till Helsingfors-Vanda flygplats med taxi anländer du precis utanför din terminals huvudentré. Chauffören hjälper dig med ditt bagage och du kommer smidigt in på flygplatsen. Det finns endast en terminal på Helsingfors-Vanda flygplats.

Hem från flygplatsen med taxi

Kunder som kommer från Helsingfors-Vanda flygplats betjänas av en taxistation som ligger på våningen för anländande flyg. Taxin som beställts via 02 Taksi väntar bakom taxiperrongerna vid förhandsbeställda taxin.

Om du har beställt en taxi med appen ser du taxins uppgifter direkt i appen. På så sätt hittar du enkelt din egen chaufför, om det råkar finnas flera bilar på plats. Om du beställt taxin via vår telefontjänst får du ett textmeddelande med alla uppgifter om din beställning. Då går det enkelt att hitta rätt bil.

Pin It on Pinterest