Taxi Tammerfors

02 Taksi-tjänsten är verksam i Tammerfors 24/7 alla dagar om året och ger dig möjligheten att välja taxibil med det bästa priset, ankomsttiden eller recensionerna.

Ladda ned gratisappen

Ladda appen

Ring 020230

1,91 €/per samtal + 0,059 €/sekund (lna/msa)

Tammerfors taxibilar på ett ställe

Liuttu
iTaksi
Expresstaxi logo
Taksipalvelu Kivelä
Tatsilla
Taksi Pirkanmaa
Taksari
Hopeataksi

Taxipriser i Tammerfors

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Tammerfors taxibilar på ett ställe

Taxi är ett snabbt, enkelt och behändigt sätt att röra sig från ett möte till ett annat i affärslivet. Man behöver inte använda mycket tid på att hitta en parkeringsplats eller ta hand om parkeringsavgiften.

På lediga dagar kan du till exempel åka till museet eller till Särkänniemi med hela familjen. Med taxi kommer man enkelt till flygplatsen, som ligger något längre bort från centrum.

Den som reser med ett morgonflyg behöver inte stressa över kollektivtrafikens tidtabeller, utan kan lugnt sova lite längre på morgonen. Man kan säkerställa en smidig resa genom att beställa resan på förhand.

Förhandsbeställning av taxi

För planerade och viktiga ärenden lönar det sig att beställa resan på förhand. Förhandsbeställningen går enkelt per telefon eller i appen.

Taxi är ett behändigt och tryggt sätt att röra sig även i Tammerfors mångsidiga nattliv, oavsett om du ska ut med dina arbetskamrater eller hem efter en kompis födelsedagsfest.

Taxistolparna är ett traditionellt alternativ för att få skjuts, men du kan också spara taxialternativen i din ficka. Med appen eller via 020230-nummertjänsten kan du beställa en bil från pålitliga taxibolag enkelt och snabbt dit där du själv befinner dig.

Ett behändigt sätt att beställa en taxi

Vi betjänar dig också per telefon på numret 020230. Ring numret och vår sakkunniga kundtjänst söker den lämpligaste resan för dig. 02 Taksi betjänar per telefon i hela Finland, så du kan även i fortsättningen beställa en lämplig taxi på samma nummer, oavsett var du befinner dig.

När du beställer taxi med appen eller i telefontjänsten får du en förhandsuppskattning av ankomsttiden och du kan följa med bilen i realtid. Uppge din destination på förhand för att få ett bindande fast pris på din resa. Både appen och telefontjänsten berättar färgen, märket och registernumret för din taxi så att du kan hoppa i rätt bil.

Med tjänsten kan du också beställa minibusstaxi i Tammerfors när du behöver utrymme för flera passagerare eller ditt bagage.

02 Taksi fungerar i hela Birkaland och når redan 95 % av finländarna.

Den sakkunniga och vänliga kundtjänsten på numret 020230 hjälper dig att hitta en lämplig resa och beställa taxi runt om i Finland, dygnet runt och alla dagar i året.

Tampereen Näsinneula

Pin It on Pinterest