Taxi Åbo

02 Taksi-tjänsten ordnar lokala, pålitliga taxibolag i en och samma tjänst. Du kan också jämföra taxibilar själv på basis av pris, bilens ankomsttid och recensionerna.

Ladda ned gratisappen

Ladda appen

Ring 020230

1,91 €/per samtal + 0,059 €/sekund (lna/msa)

Åbos taxibilar på ett ställe

Taxidata
iTaksi
Taksi Länsi-Suomi

Taxipriser i Åbo

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Åbos taxibilar på ett ställe

Du kan glömma att söka efter beställningsnummer för taxibilar eller att vänta på en ledig bil i rusningstid – använd 02 Taksi för att veta hurdan resa du får och när! Du kan också beställa taxi på förhand via tjänsten.

Alternativt kan du ringa 02 Taksis servicenummer 020230. Här får du betjäning dygnet runt av vår erfarna kundtjänst som ger dig en resa som motsvarar dina önskemål eller kopplar samtalet direkt till taxin.

020230 är det riksomfattande beställningsnumret för en taxi, där du kan beställa en bil i hela Finland oberoende av orten.

Raka vägen utan onödiga svängar

Chaufförerna i taxibolagen som ingår i 02 Taksi känner sitt verksamhetsområde väl. De känner till stadsdelarna från centrum till Port Arthur, Hirvensalo, Suikkila, Kakskerta och allt däremellan och omkring.

De snabbaste och rakaste rutterna hittas lätt från en adress till en annan, även de eventuella genvägarna när det är rusningstid. Du kan resa säkert och bekvämt antingen hem eller till hotellet, såsom Holiday Club Caribia i Studentbyn eller till Radisson Blue Marina Palace Hotel vid Aura å.

Res utan bekymmer – beställ taxi på förhand

Kollektivtrafikens tidtabeller väntar inte, och ibland är man tvungen att ta sig till ett viktigt möte eller en fest och inte vara sen. Resan till exempelvis Åbo flygplats, centralstationen på Bangårdsgatan eller alternativt Kuppis station går snabbast och lättast i en taxi som bara transporterar Dig.

Det lönar sig inte att beställa taxi vid den mest kritiska avgångstiden, utan säkerställa att bilen är på plats vid ett visst klockslag genom att beställa taxi på förhand. En förhandsbeställning går smidigt i 02 Taksi-appen eller per telefon på numret 020230.

En lätt och bra resa som Du väljer

02 Taksi-appen ger dig mer valfrihet i taxibeställningen, eftersom du kan välja resan själv. En vill gärna ha den mest förmånliga resan, medan en annan vill ha en femstjärnig skjuts. Man får även veta det fasta priset på resan på förhand när man uppger destinationen i samband med beställningen. Man kan också följa med bilens ankomst på kartan. Behöver du en minibusstaxi? Det går via 02 Taksi!

Telefontjänsten underlättar beställningen, då ett nummer räcker för att nå alla taxibilar i staden.

Ladda ner den avgiftsfria 02 Taksi-appen eller spara numret 020230 så att alla taxibilar i Åbo är inom ditt räckhåll när du behöver dem.

Turku

Pin It on Pinterest