02 Taksis prisuppgifter

Med 02 Taksi kan du behändigt jämföra olika taxibolag, välja den resa som passar dig bäst och även spara pengar. Såväl i appen som per telefon meddelas alltid taxiresans prisuppgifter eller resans slutgiltiga fasta pris. I vår telefontjänst får du hjälp med att hitta den bästa resan av vår personliga, snabba och kunniga kundtjänst, som är värd sitt pris.

Ladda ned gratisappen

Ladda appen

Ring 020230

1,91 €/per samtal + 0,059 €/sekund (lna/msa)

Taxipriser – fast pris för taxiresan

När du gör en beställning via 02 Taksi får du alltid ett fast pris när du anger adresserna för startpunkt och destination. Om det finns flera taxin att välja mellan kan du enkelt jämföra de fasta priserna mellan dem. Du vet alltså alltid vad taxiresan kommer att kosta innan du sätter dig i bilen.

I det fasta priset ingår en resa från den startpunkt du angett till den destination du angett. Taxins fasta pris inkluderar inte stopp på vägen eller om chauffören måste vänta på dig i mer än 2 minuter. För sådana situationer debiteras separat enligt taxibolagets prislista.

Du kan även dra nytta av att veta det fasta priset vid förhandsbeställningar och när du beställer taxi till flygplatsen.

Betalning

Du kan betala för din resa direkt till chauffören antingen med kort eller kontant. Dessutom kan du betala för utvalda partners resor till fast pris direkt i appen med betalkort, Apple Pay, MobilePay eller krediter som du tjänat in.

Appens priser

02 Taksi förmedlar prisuppgifter från taxibolagen direkt till kunden utan att lägga något till dem. Det är gratis att ladda ner appen och det kostar inget för kunden att göra en beställning via den. Du hittar de olika bolagens taxipriser i appen.

Samtalspris

För samtal till 02 Taksis servicenummer 020230 uppbärs 1,25 €/samtal + 0,049 €/sek. I priserna ingår moms (24 %). Vårt mål är att sköta ärenden så smidigt som möjligt och vi uppbär därmed vid 020230-samtal inte någon serviceavgift för längre än 90 sekunder. Sammankoppling och textmeddelandeuppgifter ingår i priset. Din egen operatör uppbär lokalnäts- eller mobiltelefonavgifter för köande och samtal.

Jämför exempelpris för taxin

Transport- och kommunikationsverket Traficom kräver att taxibolag uppger pris för en exempelresa. Du kan jämföra taxibolagens exempelpris här (på finska).

Sammankoppling av samtal och textmeddelanden med uppgifter ingår i samtalspriset

Om samtalet kopplas till ett avgiftsbelagt företags- eller servicenummer uppbärs priset som är i kraft för ifrågavarande nummer under det sammankopplade samtalet. Ett samtal som sammankopplats via 02 Taksi ingår inte i din telefonanslutnings samtalspaket.

Inspelning av telefonsamtal

Vi spelar in dina samtal för att trygga parternas rättigheter i ärendena. Vi använder inspelningarna för att utveckla vår kundtjänsts kvalitet och kunnande och för att förebygga bedräglig verksamhet. Inspelningen sker på ett datasäkert sätt i enlighet med dataskyddsförordningen och andra bestämmelser. Inspelningarna används inte för andra ändamål och ges inte till utomstående. Samtalsinspelningarna hanteras endast av personer med behörighet för detta som omfattas av tystnadsplikt.

Pin It on Pinterest