31.1.2023

020202 Palvelut Oy ostaa FCG Smart Transportation Oy:n liiketoiminnan ja monipuolistaa palveluvalikoimaansa

020202 Palvelut Oy ostaa FCG Smart Transportation Oy.n liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä Nollakakkosen palveluvalikoima monipuolistuu, ja se mahdollistaa aiempaa laajemman yhteistyön taksiyhtiöiden kanssa.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

020202 Palvelut Oy ostaa FCG Smart Transportation Oy:n liiketoiminnan 1.2.2023. Kaupan myötä FCG Smart Transportation Oy:n 22 työntekijää siirtyy Nollakakkosen työntekijöiksi. FCG Smart Transportation tuottaa viidelle kunnalle yhteiskunnallisten kuljetusten välityspalvelua, ja se säilyy asiakkaille samanlaisena kuin aiemmin. Palvelusta tulee osa 020202 Palvelut Oy:n palveluvalikoimaa.

”Olemme tehneet jo pitkään 02 Taksin puhelinpalvelua, ja viime vuonna aloimme tarjota taksiyhtiöille ulkoistettua puhelinpalvelua. Yhteiskunnallisten kuljetusten välityspalveluiden kysyntä ja kokonaismarkkina ovat kasvussa, joten on hienoa, että saamme palveluamme laajennettua myös julkiselle puolelle”, kertoo 020202 Palvelut Oy:n operatiivinen johtaja Salla Raejoki-Alihaanperä.

Yrityskauppa tuo lisää mahdollisuuksia myös 020202 Palvelut Oy:n sisaryhtiölle 02 Taksille: ”Meillä on jo 50 taksiyhtiötä yhteistyökumppaninamme ja tuotamme yhdessä yksityisille asiakkaille luotettavaa ja laadukasta taksipalvelua”, kertoo 02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi.

Niemi näkee yrityskaupassa mahdollisuuden monipuolistaa yhteistyötä 02 Taksin kumppaneiden kanssa: ”Taksimarkkina jatkaa muuttumistaan, ja julkisen puolen kilpailutukset muuttuvat suuremmiksi ja vaativammiksi kokonaisuuksiksi. Suurten välityspalvelutoteutusten tuottaminen vaatii erityisosaamista, riittävät resurssit sekä toimivat järjestelmät ja prosessit. Liiketoimintakaupan myötä meillä on erittäin hyvät edellytykset tukea taksiyhtiöitä myös julkisten taksivälityspalveluiden tuottamisessa tehokkaasti ja laadukkaasti.”

”FCG Smart Transportation Oy:n liiketoiminnalle on löytymässä valtavan hyvä koti. 020202 Palvelut Oy tarjoaa erinomaisen kehitysalustan sille, mitä olemme nyt olleet rakentamassa”, sanoo FCG Smart Transportationin toimitusjohtaja Aki Keskinen.

Lisätietoja:
Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222

Pin It on Pinterest