Taksin ennakkotilaus

Taksin tilaaminen etukäteen ei ole koskaan ollut helpompaa! Taksin tilaaminen ennakkoon onnistuu kätevästi suoraan sovelluksessa tai soittamalla numeroon 020230. Voit valita haluamasi taksin joko taksiyhtiön tai hinnan perusteella.

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi ennakkoon puhelimitse

  Taksin tilaaminen etukäteen on vaivatonta 02 Taksin kautta. Puhelinpalvelussamme asiakaspalvelijamme hoitavat taksin ennakkotilauksen puolestasi käden käänteessä.

  Myös puhelinpalvelussamme voit vertailla kyytejä ja valita niistä mieleisesi. Saat tilauksestasi tekstiviestillä seurantalinkin, jonka avulla pystyt seuraamaan auton saapumista luoksesi. Mikäli valitset kyydillesi kiinteän hinnan, sisältyy ennakkomaksu kyydin hintaan. Jos haluat ajaa matkasi taksamittarilla, saattavat jotkin taksiyhtiöt lisäksi veloittaa ennakkotilauslisän. Puhelinpalvelussamme voit tehdä ennakkotilauksen jopa 30 päivän päähän!

   

  Taksin ennakkotilaus sovelluksella

   Taksin ennakkotilaus onnistuu sovelluksella vaivattomasti:

   1. Kirjoita sovellukseen lähtöpaikka
   2. Napauta määränpää-kentän alla olevaa ”Heti”-kenttää ja syötä haluamasi noutoaika. (HUOM! Ennakkotilauksen minimi aikaraja on 30 minuuttia ja tilauksen voi tehdä maksimissaan seitsemän vuorokauden päähän).
   3. Jos sinulla on tarkka määränpää tiedossa ja haluat saada kyydillesi kiinteän hinnan, lisää tietoihin vielä määränpääsi osoite.
   4. Vertaile hintoja ja tilaa taksi!
   Taksin ennakkotilaus sovelluksella

   Pin It on Pinterest