Taksin ennakkotilaus

Taksin tilaus etukäteen ei ole koskaan ollut helpompaa! Taksin tilaaminen ennakkoon onnistuu kätevästi suoraan sovelluksessa tai soittamalla numeroon 020230. Voit valita haluamasi taksin joko taksiyhtiön tai hinnan perusteella.

Tilaa taksi ennakkoon puhelimitse

  Taksin tilaaminen etukäteen on vaivatonta 02 Taksin kautta. Puhelinpalvelussamme asiakaspalvelijamme hoitavat taksin ennakkotilauksen puolestasi käden käänteessä.

  Myös puhelinpalvelussamme voit vertailla kyytejä ja valita niistä mieleisesi. Saat tilauksestasi tekstiviestillä seurantalinkin, jonka avulla pystyt seuraamaan auton saapumista luoksesi. Mikäli valitset kyydillesi kiinteän hinnan, sisältyy ennakkomaksu kyydin hintaan. Jos haluat ajaa matkasi taksamittarilla, saattavat jotkin taksiyhtiöt lisäksi veloittaa ennakkotilauslisän. Puhelinpalvelussamme voit tehdä ennakkotilauksen jopa 30 päivän päähän!

  Taksin ennakkotilaus sovelluksella

   Taksin ennakkotilaus onnistuu sovelluksella vaivattomasti:

   1. Syötä sovellukseen lähtöpaikka
   2. Napauta lähtöpaikka-kentän vieressä olevaa kello-painiketta ja syötä haluamasi saapumisaika. (HUOM! Ennakkotilauksen minimi aikaraja on 30 minuuttia ja tilauksen voi tehdä maksimissaan seitsemän vuorokauden päähän).
   3. Jos sinulla on tarkka määränpää tiedossa ja haluat saada kyydillesi kiinteän hinnan, lisää tietoihin vielä määränpääsi osoite.
   4. Vertaile hintoja ja tilaa taksi!
   Taksin ennakkotilaus sovelluksella

   Pin It on Pinterest