Medialle

02 Taksi on valtakunnallinen taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka mahdollistaa luotettavien taksien tilaamisen yhdestä paikasta. Palvelumme toimii puhelimitse numerossa 020230 tai ilmaisella 02 Taksi -sovelluksella. Vuositasolla välitämme noin miljoona kyytiä ympäri Suomen.

02 Taksi perustettiin helpottamaan luotettavan taksin löytämistä ja tilaamista vuoden 2018 taksilakiuudistuksen jälkeen.

Mikä on 02 Taksi?

Teemme yhteistyötä yli 50 luotettavan ja kotimaisen taksiyhtiön kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parhaan taksintilauskokemuksen eri tilauskanavissa.

Haluamme omalta osaltamme auttaa taksialaa kehittymään ja palauttamaan sille kuuluvan luottamuksen. Näin myös vastuulliset ja toimintaansa kehittävät taksiyhtiöt saavat pidettyä autonsa liikkeellä.

Miten 02 Taksi toimii?

Taksin voi tilata puhelinpalvelustamme numerosta 020230, jossa asiakaspalvelijamme auttavat löytämään kyydin missä. Puhelinpalvelun lisäksi kyydin voi tilata 02 Taksi -sovelluksella. Molemmat kanavat toimivat kaikkialla Suomessa.

02 Taksi on tilauspalvelun lisäksi vertailupalvelu, jossa asiakas voi vertailla eri taksivaihtoehtoja. Tilaushetkellä kyytejä voi vertailla sen mukaan haluaako asiakas nopeimmin saapuvan, hinnaltaan edullisimman vai parhaat arvostelut saaneen taksiyhtiön.

Tavallisten taksien lisäksi palvelustamme voi tilata tilataksin, premium-taksin, vähäpäästöisen taksin tai täyssähköauton. Palvelumme on hyvä paikka laadukkaille taksiyhtiöille erottautua tarjoomallaan.

02 Taksin kautta tilatuille kyydeille saa kiinteän hinnan, jonka voi maksaa etukäteen sovelluksessa tai halutessaan vasta autossa. Tilauksen jälkeen asiakas näkee häntä noutamaan tulevan auton reaaliaikaisesti kartalta. Kyydin päätteeksi asiakas voi antaa matkastaan arvion.

Vähäpäästöiset kyydit 02 Taksisista

02 Taksi on vastuullinen toimija

Helpotamme turvallisen taksin tilaamista ja tarjoamme tasapuolisen kyytien vertailun koko Suomessa. Samalla haluamme edesauttaa yhteistyökumppaneinamme toimivien taksiyhtiöiden menestymistä kilpaillussa markkinassa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen 02 Taksi -sovellukselle osoituksena Suomessa toteutetusta tuotteesta. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on tehty Suomessa ja työllistää Suomessa. 02 Taksi -sovellus on suunniteltu ja kehitetty 100 % Suomessa.

Kompensoimme kaikki 02 Taksin tilauskanavista yhteistyökumppaneillemme tilattujen kyytien päästöt. Kompensaatio tehdään yhteistyössä Nordic Offset Oy:n kanssa, ja päästölaskelman tekee Tampereen yliopiston liikenteentutkimuskeskus Verne.

02 Taksi -sovelluksessa vähäpäästöiset autot on merkitty vihreällä ja täyssähköautot sinisellä. Kannustamme yhteistyökumppaneitamme vähäpäästöisten autojen hankintaan tuomalla ympäristöystävälliset vaihtoehdot selkeästi esiin.

Median yhteydenotot

Sami Kultala
Business Lead
02 Taksi Oy
Puh. 050 431 6137
Email: sami.kultala@02taksi.fi

Petteri Niemi
Toimitusjohtaja
02 Taksi Oy
Puh. 044 222 4222
Email: petteri.niemi@02taksi.fi

02 Taksin kuvapankki

Kuvapankistamme löydät käyttöösi tuotekuvia, henkilökuvia ja logoja. Kuvapankin löydät täältä.

02 Taksin lehdistötiedotteet

Pin It on Pinterest