02 Taksi Medialle

02 Taksi on 020202 Palvelut Oy:n ylläpitämä taksin tilauspalvelu, joka mahdollistaa luotettavien taksien tilaamisen yhdestä paikasta. Palvelumme toimiii puhelimitse numerosta 020230 tai ilmaisella 02 taksi -sovelluksella. Vuositasolla välitämme yli 500,000 kyytiä ympäri Suomen.

Miksi 02 Taksi?

02 Taksi perustettiin helpottamaan luotettavan taksin löytämistä ja tilaamista vuoden 2017 taksilakiuudistuksen jälkeen.

Olemme puolueeton, taksiyhtiöistä riippumaton toimija ja tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme Suomen paras taksintilauskokemus sekä nopean ja ystävällisen puhelinpalvelun että sovelluksemme kautta.

Pidämme taksipalvelujen roolia tärkeänä yhteiskunnassamme.

Haluamme omalta osaltamme auttaa alaa kehittymään ja palauttamaan sille kuuluvan luottamuksen. Näin myös vastuulliset ja toimintaansa kehittävät taksiyhtiöt saavat pidettyä autonsa liikkeellä.

Tietoa palveluista

Taksin on jo noin vuoden verran voinut tilata maanlaajuisesta puhelinpalvelustamme 020230, jossa asiakaspalvelijamme auttavat löytämään kyydin lähes missä päin Suomea tahansa.

Olemme myös vastikään julkistaneet uudistetun 02 Taksi -vertailupalvelun, joka sisältää puhelinkanavan lisäksi ilmaisen 02 Taksi -sovelluksen. Uudistetussa palvelussamme asiakas voi vertailla ja tilata eri taksivaihtoehtoja, valita kyydilleen kiinteän hinnan, seurata tilausta kartalla ja arvioida taksiyhtiön toiminnan.

Asiakas pääsee siis itse vertailemaan tilaushetkellä kyytejä sen mukaan, haluaako hän esimerkiksi nopeimmin saapuvan, hinnaltaan edullisimman tai parhaat arvostelut saaneen kyydin. Myös taksin ennakkotilaus on mahdollista. Sovelluksen kautta palvelu toimii aluksi suurimmissa kaupungeissa ja laajennamme kumppaniverkostoamme jatkuvasti.

Tavallisten taksien lisäksi olemme tuoneet palveluun tilataksin lisäksi myös mm. Premium- ja Eco-vaihtoehdot. Näemmekin, että palvelumme on hyvä paikka laadukkaille taksiyhtiöille erottautua tarjoomallaan. Tällä hetkellä kumppaneitamme ovat muun muassa valtakunnalliset Menevä ja Kajon, Taksi Helsinki (Helsinki), Taksi Länsi-Suomi ja Lounais-Suomen Taxidata (Turku), Liuttu (Tampere), Expresstaxi (Tampere), K-Taksi (Kymenlaakso) ja VieVie (Savo).

Median yhteydenotot

Juha Mertanen
Kaupallinen johtaja
020202 Palvelut Oy
Puh. 050 379 8113
Email: juha.mertanen@02taksi.fi

Missä kannattaa käydä Helsingissä? Paikalliset suosittelevat
Missä kannattaa käydä Helsingissä? Paikalliset suosittelevat

Mihin Helsingissä ja Helsingin seudulla kannattaa mennä retkelle, kahville tai kulttuurin pariin? 02 Taksi keräsi some-kanavillaan paikallisilta taksikäyttäjiltä suosituksia Helsingin parhaista paikoista. Nappaa tästä vinkit talteen! Helsinki on monipuolinen kaupunki,...

Pin It on Pinterest