Taksi Espoo

Nappaa taksi Espoossa 02 Taksi -palvelusta! Ilmaisesta 02 Taksi -sovelluksesta löydät sovelluksen piiriin kuuluvat, koko Helsingin metropolialueen ja pääkaupunkiseudun taksit kätevästi yhdestä paikasta.

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,50 €/puhelu + 0,049 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,50 €/puhelu + 0,049 €/sek.

Espoon taksit yhdestä paikasta

Lähitaksi
iTaksi
metro taksin logo
Rolly
Black Limo

Taksihinnasto Espoo

02 Taksin kautta tilaat Espoossa Lähitaksin, Menevän, iTaksin, Metro Taksin, Black Limon ja Rollyn tavalliset taksit sekä tilataksit kyseisen yhtiön hinnoittelun mukaisesti. Tilaa taksi lennosta tai ennakkoon, niin 02 Taksin sovelluksesta kuin puhelinpalvelusta.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Kutsu taksi Espoossa 02 Taksin kautta!

Sovellusta käyttämällä voit vertailla paikallisia taksiyhtiöitä kyydin hinnan, auton saapumisajan ja yhtiön saamien arvostelujen perusteella, tilata taksin oman mieltymyksesi mukaan ja myös seurata kartalta luoksesi saapuvaa autoa.

02 Taksin tavoitat myös numerosta 020230 milloin tahansa, missä tahansa. Numero on koko Suomen kattava yksi taksin tilausnumero, jossa taksin sinulle välittää ammattitaitoinen asiakaspalvelija.

Tarvitsetko Espoossa invataksia tai Kela-taksia? 020230-puhelinpalvelumme yhdistää sinut paikkakuntasi Kela-taksin tai invataksin tilausnumeroon.

Espoon taksit – kelpo kyyti kaikkialla kaupungissa

Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa, Suomenlahden sylissä sijaitsevassa Espoossa riittää elämää. Arjessa ja juhlassa luoviessa on turvallista nojata 02 Taksin luotettaviin taksiyhtiöihin.

Tilaa taksi, kun olet lähdössä lennolle tai saapumassa matkalta Helsinki-Vantaan lentokentälle. Koska voit itse vertailla 02 Taksissa kyytejä, valitse vaikka halvin taksi lentokentälle. Taksin kiinteä hinta lentokentällekin selviää sovelluksesta, joten maksat juuri siitä, mitä sovellus näyttää, kun valitset kyydin hinnan mukaan.

Voit luottaa taksin löytyvän hiljaisimpaankin vuodenaikaan, kuten myös vilkkaimmalla sesongilla, sääolosuhteiden arvaamattomuudesta puhumattakaan. Älä välitä siitä, mitä taivaalta tulee, vaan matkusta freesinä taksilla modernin taiteen museoon Emmaan tai konserttiin Metro Areenalle.

Ottakaa porukalla tilataksi Vesipuisto Serenaan, Helsingin pikkujouluhulinoihin tai terassikelien kynnyksellä Ravintola Kaivohuoneelle.

Taksin ennakkotilaus Espoossa tuo matkaan mukavuutta

Kun lähdet lennolle, junalle Espoon rautatieasemalle tai risteilylle Tallinnaan Länsisatamasta, tiedossa on tärkeä liiketapaaminen Keilaniemessä, juhla tai muu tilaisuus, kannattaa taksi tilata ennakkoon.

Valmistautumista voi tehdä paljon rauhallisemmin mielin, kun tietää, että taksi odottaa jo valmiiksi pihassa ja reitti on suunniteltu etukäteen huomioiden aikataulusi sekä muu liikenne.

Ennakkotilauksen voit tehdä soittamalla numeroon 020230 tai ilmaiseksi 02 Taksin sovelluksella.

Mikä taksin tilausnumero olikaan…

Unohda ainainen pähkäily ja lataa ilmainen 02 Taksin sovellus puhelimeesi, josta löydät taksit Espoossa nopeasti ja helposti!

Tai ota talteen yksi numero, 020230, josta saat taksin silloinkin, kun olet jossain muualla pääkaupunkiseudulla tai ulkopaikkakunnalla.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,50 €/puhelu + 0,049 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest