Taksi Vantaa

Taksi Vantaalla löytyy 02 Taksi -palvelusta. 02 Taksin ilmainen sovellus näyttää alueesi luotettavat taksiyhtiöt ja niiden tarjoamat kyydit. Tilaa taksi hinnan, saapumisajan tai taksiyhtiölle annettujen arvostelujen perusteella.

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Vantaan taksit yhdestä paikasta

Lähitaksi
iTaksi
Metro Taksi
Rolly
Black Limo

Taksihinnasto Vantaa

02 Taksin kautta tilaat Vantaalla Lähitaksin, Menevän, iTaksin, Metro Taksin, Black Limon, ja Rollyn tavalliset taksit sekä tilataksit kyseisen yhtiön hinnoittelun mukaisesti. Tilaa taksi lennosta tai ennakkoon, niin 02 Taksin sovelluksesta kuin puhelinpalvelusta.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Soita 020230 ja tilaa taksi Vantaalla

02 Taksin palvelunumerosta 020230 voit tilata taksin milloin tahansa missä tahansa Suomessa ollessasi. Yksi numero kattaa kätevästi koko maan. Myös soitto palvelunumeroon onnistuu sovelluksesta.

Tarvitsetko Vantaalla invataksia tai Kela-taksia? Puhelinpalvelumme yhdistää sinut paikkakuntasi Kela-taksin tai invataksin tilausnumeroon.

Mikäli matkatavaroita on runsaasti, 02 Taksista löydät myös tilataksit.

Nopea ja näppärä taksin ennakkotilaus Vantaalla

Aikataulujen määrätessä matkan kulkua on viisasta tehdä taksin ennakkotilaus. Varsinkin Helsinki-Vantaan lentoasemalle suunnattaessa on syytä varata riittävästi aikaa. Kentällä kun kuhisee kuin muurahaispesässä, sillä 95 % maamme kansainvälisestä lentoliikenteestä sijoittuu juurikin Helsinki-Vantaalle.

Taksin ennakkotilaus onnistuu 02 Taksin sovelluksesta ja numerosta 020230 vaivattomasti ja näppärästi!

Ilmainen tilaus? Tilaa taksi Vantaalla sovelluksella!

Sovelluksessa sinun on mahdollista valita esimerkiksi halvin taksi lentokentälle, jolloin varmistuu myös taksin kiinteä hinta. Toki voit tilata kyytisi senkin mukaan, kuinka nopeasti auto on paikalla tai kuinka monta tähteä taksiyhtiö on saanut.

Taksilla suhauttaa sujuvasti muussakin kuin matkailumielessä. Helpota shoppailua Kauppakeskus Jumbossa Kehä III:n eteläpuolella, Tikkurilassa Heurekassa vierailua tai BRQ Vantaa Festivaalille kulkua. Taksi on aina se mukavampi tapa matkustaa!

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest