Tarvitsetko apua?

Onnistunut taksikokemuksesi on meille kaikki kaikessa. Alta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Kehitämme palveluamme jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos et löydä kaipaamaasi vastausta, voit lähettää sähköpostia tai jättää meille soittopyynnön.

Question mark
Kysyttävää? Kysy meiltä.
Mikä on 02 Taksi?

02 Taksi on puolueeton ja läpinäkyvä välityspalvelu, joka kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden kyytitarjonnan Suomessa yhteen ja samaan paikkaan. Taksin voi tilata puhelimitse numerosta 020230 tai 02 Taksi -sovelluksella.

02 Taksi -palvelu on perustettu 2018, ja autamme jo useita kymmeniä tuhansia asiakkaita kuukaudessa löytämään heille sopivimman taksivaihtoehdon.

Missä päin Suomea 02 Taksi toimii?

02 Taksi palvelee puhelimitse numerossa 020230 koko Suomessa, juuri siellä missä sinäkin olet.

02 Taksi -sovelluksella taksin voi tilata paikkakunnilla, joissa meillä on kumppaneita. Sovellus kattaa tällä hetkellä jo yli 80 % Suomesta. 

Tarkemmat tiedot toimialueestamme ja kumppaneistamme näet tästä.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti ja työskentelemme uusien kumppanien lisäämiseksi sovellukseen. Jos sinulla on mielessäsi jokin tietty taksiyhtiö, jonka haluaisit tavoittaa 02 Taksi -sovelluksella, vinkkaathan siitä meille sähköpostilla: palaute@02taksi.fi.

Mitkä taksiyhtiöt löytyvät 02 Taksi -palvelusta?

Puhelinpalvelumme numerossa 020230 voi yhdistää kaikkiin Suomen taksiyhtiöihin ja tarvittaessa etsiä yksittäisen kuljettajan numeron.

02 Taksi -sovelluksessa tarjoamme luotettujen kumppaneidemme kyytejä. Katso alueesi taksikumppanit tästä.

Laajennamme jatkuvasti kumppaniverkostoamme. Jos sinulla on mielessäsi jokin tietty taksiyhtiö, jonka haluaisit tavoittaa sovelluksella, vinkkaathan siitä meille sähköpostilla: palaute@02taksi.fi.

Maksaako 02 Taksin käyttäminen jotain?

02 Taksi -sovelluksen käyttö ja taksin tilaaminen sovelluksella on kuluttajalle maksutonta. Puhelimitse tehdystä tilauksesta peritään hinnaston mukainen maksu.

Miten voin tilata taksin 02 Taksin kautta?

Voit tilata taksin helposti joko soittamalla numeroon 020230 tai 02 Taksi -sovelluksella. Voit myös soittaa puhelinpalveluumme suoraan sovelluksesta, mikäli et löydä sieltä mieleistäsi kyytiä esimerkiksi kiireisenä ajankohtana. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme voi etsiä sinulle sopivan taksin muilta taksiyhtiöiltä.

Voinko maksaa kyytini 02 Taksi -sovelluksessa?

Kyllä voit! Valitut kumppanit tukevat nyt sovellusmaksamista kiinteähintaisissa kyydeissä. Alkuun pääset lisäämällä profiilisi tietoihin maksukortin tiedot. Muista varmistaa, että sinulla on käytössäsi viimeisin versio sovelluksesta, jotta maksut toimivat. 

Voinko tilata taksin ennakkoon 02 Taksin kautta?

Kyllä voit! Ennakkotilaus onnistuu sekä puhelimitse numerossa 020230 että 02 Taksi -sovelluksella. Ennakkotilauksen voi tehdä aikaisintaan 30 vrk ja viimeistään 30 min ennen noutoajankohtaa.

Ovatko ilmoitetut hinnat kiinteitä?

Kun ilmoitat määränpään tilauksen yhteydessä, saat taksiyhtiöiltä tarjouksen matkan hinnasta. Matkan toteutuessa maksetaan tarjouksessa ilmoitettu kiinteä hinta.
Voit tilata taksin myös ilmoittamatta määränpäätä. Tällöin matkan hinta määräytyy taksamittarin mukaan ja lopullinen hinta varmistuu kyydin päätteeksi.

Taksamittarilla laskutettavien matkojen hinnoitteluperusteet löydät 02 Taksi -sovelluksesta. Asioidessasi puhelinpalvelussa asiakaspalvelumme kertoo sinulle halutessasi kyydin hinnan määräytymisperusteet.

Mihin eri taksiyhtiöiden hinnat perustuvat?

Kaikki hinnat perustuvat taksiyhtiöiden omiin, 02 Taksille ilmoitettuihin hintoihin. Taksiyhtiökohtainen hinnoittelu on nähtävillä 02 Taksi -sovelluksessa.

Kuinka täsmällisiä ilmoitetut saapumisajat ovat?

Sovelluksessa näkyvät saapumisajat ovat taksiyhtiöiden 02 Taksille ilmoittamia arvioita saapumisajoista. Kuljettajan hyväksyttyä tilauksen pääset seuraamaan auton saapumista reaaliajassa.

Seuraamme jatkuvasti välittämiemme kyytien täsmällisyyttä ja kehitämme palveluamme yhdessä kumppaneidemme kanssa. Välitämme taksiyhtiöille aina tiedon arvioitujen saapumisaikojen merkittävistä poikkeamista. Arvion taksiyhtiön täsmällisyydestä löydät info-painikkeen alta vertaillessasi vaihtoehtoisia palveluntarjoajia.

Mitä teen, jos kyytini ei saavukaan?

Voit ottaa yhteyttä suoraan kuljettajaan tai kyydin toimittamaan taksiyhtiöön. Puhelinnumerot löydät 02 Taksi -sovelluksesta. Jos näin ikävästi pääsee käymään, voit myös jättää meille palautetta osoitteessa palaute@02taksi.fi.

Voinko tilata kerralla useamman taksin?

02 Taksi -sovelluksella voit yhdellä tilauskerralla tilata joko tavallisen henkilöauton tai tila-auton. Isompia tilauksia varten voit olla yhteydessä puhelinpalveluumme numerossa 020230. Kehitämme palveluamme jatkuvasti ja pyrimme tuomaan myös sovellukseen mahdollisuuden tilata useampia takseja kerralla.

Mitä erikoistoiveita voin tehdä tilauksen yhteydessä?

02 Taksilla saat kätevästi tilattua esimerkiksi tilataksin isommalle porukalle. Kehitämme palveluamme jatkuvasti ja tuomme uusia ominaisuuksia 02 Taksi -sovellukseen.

Pin It on Pinterest