Taksi Helsinki

Tilaa näppärästi taksi Helsingissä. Helsinki on Suomen vilkas pääkaupunki, jossa taksikyytejä voi hyödyntää tilanteessa kuin tilanteessa.

Ilmaisesta 02 Taksi -sovelluksesta löydät useita luotettavia taksiyhtiöitä kätevästi yhdestä ja samasta paikasta. Pääset myös vertailemaan Helsingin taksiyhtiöitä matkan hinnan, auton saapumisajan ja yhtiöille annettujen arvostelujen perusteella.

02 taksi helsinki

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Helsingin taksit yhdestä paikasta

Lähitaksi
iTaksi
Metro Taksi
Fixutaxi
ecoride logo
SnapCab
Black Limo
Rolly

Taksihinnasto Helsinki

02 Taksilla tilaat pääkaupunkiseudulla Lähitaksin, Menevän, iTaksin, Metro Taksin, EcoRiden, SnapCabin, Black Limon, FixuTaxin ja Rollyn taksit sekä tilataksit. Matkan hinta muodostuu yhtiöiden hinnoittelun mukaisesti. Kun valitset matkallesi määränpään, saat kyydillesi kiinteän hinnan. Myös ennakkotilaus onnistuu kätevästi 02 Taksin sovelluksella tai puhelinpalvelussa.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Taksit Helsingissä tilaat näppärästi numerosta 020230

Taksin tilaus Helsingissä on helppoa ja kätevää. 02 Taksi palvelee numerossa 020230 ympäri vuorokauden, vuoden ja Suomen. Siellä asiakaspalvelija etsii sinulle sopivan kyydin ja voit seurata saapuvaa autoa kartalta reaaliajassa.

Tarvitsetko Helsingissä invataksia tai Kela-taksia? Puhelinpalvelumme yhdistää sinut Helsingin Kela-taksin tai invataksin tilausnumeroon.

Tilaa taksi Helsingissä ilmaiseksi sovelluksella – vain muutamalla näpäytyksellä

02 Taksin sovellus toimii Helsingin lisäksi koko Suomessa. Voit siis tilata kyydin 02 Taksi -sovelluksella missä tahansa oletkin!

02 Taksi on ainutlaatuinen taksien tilaus- ja vertailupalvelu. Voit valita haluamasi yhtiön hinnan, saapumisajan tai arvosteluiden perusteella.

Matkusta mistä, minne ja milloin tahansa taksilla Helsingissä

02 Taksin avulla varmistat mahdollisimman vaivattoman ja turvallisen matkan. Pääset tapaamisiin ja tilaisuuksiin siististi huolimatta siitä, mitä taivaalta tulee ja mitä kello näyttää.

Tilaa taksi vaikka ovelta ovelle terminaalista esimerkiksi hotelli Scandic Simonkenttään, Hotel Kämpiin Pohjoisesplanadille tai Omenahotelliin Yrjönkadulle. Taksilla vältät myös parkkipaikan etsimisen ja tuntuvat parkkimaksut. 02 Taksista löydät myös tilataksit, joihin kannattaa luottaa mikäli mukanasi on suuria kantamuksia.

Niin ikään Taiteiden yössä on kätevä luovia taksin kyydissä. Tilataksiin mahtuu puolestaan isompikin perhe, kun on saavutettava stressittömästi Linnanmäen huvitukset.

Taksit Helsingissä matkasi mahdollistajina

02 Taksin yhteistyökumppanit ovat hyvämaineisia ja luotettavia taksiyhtiöitä, jotka tuntevat paikalliset kadut ja kulmat.

Niiden kyydissä pääset suorinta reittiä vaikkapa Kluuvista Stadikalle konserttiin, hotellilta Presidentinlinnalle itsenäisyyspäivän juhliin tai Kansallisteatteriin näytökseen.

Vai lähditkö Espoosta juhlimaan Suomen pääkaupunkiin? Yöllisissä taksijonoissa seisominen voi käydä pitkäksi, ja julkisen liikenteen aikataulut eivät välttämättä sovi iltasi kulkuun. Tilaa silloin 02 Taksista kyyti sinne missä ja milloin itsekin olet.

Mietityttääkö taksimatkan hinta? Kun kerrot määränpääsi ennakkoon, saat matkallesi kiinteän hinnan joka ei muutu.

Taksin ennakkotilaus Helsingissä

Etukäteen tiedossa olevia matkoja varten on viisasta tilata taksi ennakkoon. Taksin ennakkotilaus hoituu 02 Taksin kautta helposti ja näppärästi.

02 Taksi -sovelluksesta sekä 020230-puhelinpalvelusta voit tilata taksin ennakkon ja varmistaa, että olet ajoissa perillä. 02 Taksilla taksin tilaus Helsingissä on yksinkertaista ja luotettavaa!

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Summary
TaxiService
Service Type
TaxiService
Fonecta Oy
020202 Palvelut Oy,
Televisiokatu 4,Helsinki,00240,
Telephone No.020230
Finland
Finland
020202 - Taksi samasta numerosta, kaikkialla.
02 Taksi yhdistää asiakkaan ja kyydin. Tilaa taksi numerosta 020230 (1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm) tai lataa 02 Taksi -sovellus.

Pin It on Pinterest