Lähitaksi

02 Taksin yhteistyökumppanin Lähitaksin taksipalvelu on käytettävissä 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä. Lähitaksi tarjoaa ystävällistä, nopeaa, luotettavaa ja turvallista palvelua aina matkan alusta loppuun asti. Lähitaksi on perustettu vuonna 1965. Yhtiöllä on lähes 4000 ammattitaitoista kuljettajaa ja yli 1400 autoa. Voit tilata Lähitaksin kyydin 02 Taksin kautta Uudellamaalla, Riihimäellä, Rovaniemellä ja Levillä.

Näin 02 Taksin asiakkaat arvioivat Lähitaksin

Arvosana

Lähitaksi on pitkän linjan taksiyhtiö, joka pitää korkeaa asiakastyytyväisyyttä suuressa arvossa. Lähitaksi palvelee suomalaisia niin Uudellamaalla, Hämeessä kuin Lapissa, ja jokaisella alueella tavoitteena on tuottaa asiakkaalle turvallista ja korkealaatuista palvelua. Kyydin tilaaminen Lähitaksilta on oivallinen valinta jokaisessa arjen tilanteessa – yhtiö kuljettaa asiakkaita niin kauppaan, sairaalaan, töihin kuin juhliin – mihin tahansa paikkaan, mikä ihmiselämän varrella voi tulla vastaan.

Lähitaksi varmistaa, että asiakas saapuu perille mukavasti, turvallisesti ja ajallaan. Yhtiön ammattitaitoiset kuljettajat ovat paitsi taitavia ratin takana myös ystävällisiä ja avuliaita matkakumppaneita, jotka tekevät jokaisesta matkasta miellyttävän kokemuksen. Taksinkuljettaja tarjoaa asiakkaalle aina turvallisen ja vakaan kyydin unohtamatta täsmällisyyttä ja tehokasta palvelua.

Lähitaksin suusta

”Kumppanuus 02 Taksin kanssa kasvattaa markkinaosuutemme uusien tilauskanavien ja brändin näkyvyyden myötä. Uskomme, että laadukkaan Lähitaksin palvelukokemuksen yhdistyminen valtakunnalliseen ja helppoon tilaustapaan kiinteine hintoineen kehittää asiakaskokemusta.”

Sanna Salminen, Lähitaksi

Lähitaksi palvelee näillä paikkakunnilla

 

Taksihinnasto

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Pin It on Pinterest