Helpoin tapa tilata taksi

Tavoita luotettavat taksiyhtiöt helposti yhdestä paikasta ja valitse sinulle sopivin kyyti puhelimellasi. 02 Taksi palauttaa luottamuksesi taksilla matkustamiseen.

02 Taksi on puolueeton ja läpinäkyvä taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan.

Tavoitteemme on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen helpottamalla luotettavan taksin tilaamista ja tarjoamalla tasapuolisen
kyytien vertailun.

02 Taksi -palvelua käyttämällä tiedät mitä tilaat

Voit valita sinulle sopivimman kyydin taksiyhtiön tarjoaman hinnan, nopeuden tai asiakasarvioiden perusteella ja tilauksen teet kätevästi joko puhelimitse tai sovelluksella.

Olemme avoin kaikille taksiyhtiöille jotka voivat toiminta-alueellaan taata kattavan kyytien saatavuuden ja toimintavarmuuden, ja kohtelemme kaikkia
yhtiöitä tasapuolisesti.

Koko Suomen taksinumero 020230

Tavoita suomalaiset taksit yhdestä numerosta. Soita koska tahansa ja anna Suomen parhaan asiakaspalvelun etsiä sinulle sopiva kyyti.

Soita milloin ja missä vain

Puhelinpalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Autamme sinua löytämään sopivan kyydin kaikkialla Suomessa. Taksit saat tilattua edelleen myös numerosta 02022 02022.

Kerro toiveesi

Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua. Voimme varata taksin miltä tahansa kumppaniyritykseltämme tai tarvittaessa myös yhdistää sinut suoraan taksiyhtiölle, jos sinulla on esimerkiksi matkaasi liittyviä erikoistoiveita.

Palvelemme myös sovelluksessa

Voit soittaa puhelinpalveluumme suoraan taksisovelluksesta. Myös puhelimitse tehdyt tilaukset rekisteröityvät sovellukseen. Voit jakaa sijaintisi asiakaspalvelulle ja seurata kyytisi saapumista.

Sovelluksesta voit tilata taksin ennakkoon aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link
Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link

Tavoita luotettavat taksiyhtiöt kätevästi yhdestä paikasta

korpitaxin logo
rovaniemen taksipalvelun logo
metro taksin logo
taksi itä-suomen logo
helsinki limo logo
aito-taksi logo

Pin It on Pinterest