Helpoin tapa tilata taksi

02 Taksi on valtakunnallinen taksipalvelu. Tavoita luotettavat ja paikalliset taksiyhtiöt helposti yhdestä paikasta ja valitse sinulle sopivin kyyti puhelimellasi. 02 Taksi palauttaa luottamuksesi taksilla matkustamiseen.

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

02 Taksi on puolueeton ja läpinäkyvä taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan.

Tavoitteemme on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen helpottamalla luotettavan taksin tilaamista ja tarjoamalla tasapuolisen kyytien vertailun. 02 Taksi on oma aluetaksisi!

Yli miljoona tilausta vuodessa

Koko Suomen taksit

Sinua kuljettaa yli 50 kotimaista taksiyhtiötä kaikkialla Suomessa

Lähitaksi
Lahden Aluetaksi -logo
aito-taksi logo

Kaikkialla Suomessa

Palvelemme monikanavaisesti – tavoitat suomalaiset paikalliset taksit niin sovelluksella, puhelimella kuin tekstiviestillä.

020230 – Soita milloin ja missä vain

Puhelinpalvelumme palvelee numerossa 020230 ja on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soita koska tahansa ja anna Suomen parhaan asiakaspalvelun etsiä sinulle sopiva kyyti kaikkialla Suomessa. Samasta numerosta voit myös tilata taksin tekstiviestillä

Taksin ennakkotilaukset hoituvat myös kauttamme ja voit sopia etukäteen kyydin esimerkiksi lentokentälle.

Kerro toiveesi

Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua. Voimme varata taksin miltä tahansa kumppaniyritykseltämme tai tarvittaessa myös yhdistää sinut suoraan taksiyhtiölle, jos sinulla on esimerkiksi matkaasi liittyviä erikoistoiveita. Yhdistämme sinut tarvittaessa myös Kela-taksin alueelliseen palvelunumeroon.

Taksilla ei saatavuutta juuri nyt?

Mikäli tilaushetkellä ei alueellasi ole vapaita autoja, voit lisätä tilauksesi jonoon ja jäädä odottamaan seuraavaa vapautuvaa autoa. Jonotuspalvelu on saatavilla, kun arvioimme että alueellasi on auto vapautumassa mahdollisimman pian.

Taksipalvelu taskussasi – palvelemme myös sovelluksessa

02 Taksi -sovelluksesta löydät kymmeniä suomalaisia ja luotettavia taksiyhtiöitä. Taksin tilaus onnistuu yhdellä sovelluksella ympäri Suomen – sovellus kattaa jo yli 95 % suomalaisista. Taksilla matkustaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Sovelluksesta voit tilata taksin ennakkoon aikaisintaan 7 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

02 Taksin kyydeillä on vihreät renkaanjäljet

Kyydit on kompensoitu

Kun tilaat taksin 02 Taksin kautta 02 Taksin yhteistyökumppanille, sinun ei tarvitse huolehtia kyydin päästöistä. Ne on kompensoitu puolestasi.

Valitse vähäpäästöinen vaihtoehto

Kun haluat valita kyydiksesi vähäpäästöisen auton, löydät sen sovelluksesta helposti vihreän tai sinisen autoikonin alta. Vihreä auto tarkoittaa vähäpäästöistä autoa ja sininen auto täyssähköautoa.

Taksivaihtoehdot taskussasi

Taksisovellus

Vertaa ja lukitse kyydille kiinteä hinta

Sovelluksessamme voit vertailla ja valita nopeimman, edullisimman tai parhaimmat arviot saaneen taksin.

Taksisovellus

 

Tilaa taksi heti tai ennakkoon

02 Taksin kautta voit tilata taksin joka tilanteessa. Tee tilaus oman aikataulusi mukaan.

Taksit kaikkialla Suomessa

 

Käytä 02 Taksia koko Suomessa

Voit tilata taksin 02 Taksin kautta missä tahansa liikutkin.

Lataa ilmainen sovellus

lataa sovellus app storestaGoogle Play link
Mikä tekee taksikyydistä luotettavan?
Mikä tekee taksikyydistä luotettavan?

Luotettava kyyti on perusedellytys onnistuneelle taksikokemukselle. Vaihtelua saattaa olla niin taksin merkissä, mallissa, taksiyhtiössä, hinnassa kuin muissakin tekijöissä, mutta luotettavuus on tekijä, josta ei voi tinkiä.Kysyimme sosiaalisen median seuraajiltamme,...

Fonecta-konserni ostaa taksintilauspalvelu Valopilkun
Fonecta-konserni ostaa taksintilauspalvelu Valopilkun

Fonecta-konserni ostaa Sanoma Media Finlandilta Valopilkku Oy:n ja sen koko osakekannan. Yrityskaupan myötä Valopilkku tulee osaksi Fonectan taksipalveluita 02 Taksin rinnalle, mikä vahvistaa suomalaisia taksipalveluita kilpaillussa taksimarkkinassa.Valopilkku on yksi...

Pin It on Pinterest