Mikä on 02 Taksi?

02 Taksi on taksien välityspalvelu, joka auttaa yhdistämään asiakkaan ja kyydin. 02 Taksi palvelua tuotetaan yhteistyössä luotettavien suomalaisten taksiyritysten kanssa. 02 Taksi on osa 020202 Palvelut Oy:tä.

02 Taksin tavoitteena on tarjota luotettavia, nopeita ja helppokäyttöisiä taksin tilauskanavia kaikille suomalaisille. Meille soittamalla löydät jo taksin kaikkialla Suomessa. Tulevaisuudessa 02 Taksi kasvaa valtakunnalliseksi palveluksi myös digitaalisten tilauskanavien osalta kumppaniverkoston laajentuessa.

02 Taksi palvelee kolmessa eri tilauskanavassa. Puhelinpalvelu 020230 on avoinna vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden. Puhelinpalvelusta löytyvät kätevästi kaikki suomalaiset taksit yhdestä numerosta.

02 Taksi palvelee myös verkossa sekä suositussa Fonecta Caller -sovelluksessa. Digikanavat ovat beta-testauksessa ja taksin tilaus on mahdollista tällä hetkellä valikoiduilla paikkakunnilla. 02 Taksin palvelualue laajenee jatkuvasti.

Näin tilaat taksin puhelimella

Uudessa taksiasioille omistetussa puhelinpalvelussa, numerossa 020230, Nollakakkosen ammattitaitoiset asiakaspalvelijat ovat liikkuvan ihmisen apuna vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. 02 Taksin puhelinpalvelussa saat hoidettua taksitilaukset ja ennakkotilaukset. Tarvittaessa voimme myös yhdistää sinut taksikeskukseen tai suoraan taksiautoilijoille.

Näin tilaat taksin verkkopalvelusta

Osoitteessa tilaus.02taksi.fi voit tilata taksin pöytäkoneella tai mobiililaitteella. Palvelu näyttää saatavilla olevat autot reaaliaikaisesti ja laskee matkallesi kiinteän hinnan. Tilausvahvistuksen saat myös tekstiviestitse. Verkkopalvelu toimii tällä hetkellä Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

Näin tilaat taksin Fonecta Callerilla

Fonecta Callerilla taksin tilaaminen on helppoa ja luotettavaa. Voit seurata auton saapumista tilaushetkestä lähtien ja saat aina halutessasi etukäteen lasketun, kiinteän hinnan matkallesi. Uutta taksintilausominaisuutta testataan Lahdessa elokuusta alkaen. Uusia paikkakuntia palvelun pariin tulee jatkuvasti.

Hintatiedot

 

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,49€/10 sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Yhdistäminen ja tekstiviestitiedot sisältyvät hintaan

Puhelun yhdistäminen ja tietojen lähettäminen tekstiviestillä sisältyvät puhelun hintaan. Jos puhelu yhdistetään maksulliseen yritys- tai palvelunumeroon, yhdistetyn puhelun ajalta peritään kyseisen numeron voimassa oleva hinta. 02 Taksi -palvelun kautta yhdistetty puhelu ei sisälly kännykkäliittymäsi puhepakettiin.

Puheluiden nauhoitus

Nauhoitamme puhelusi osapuolten asiointiin liittyvien oikeuksien turvaamiseksi. Käytämme puhelutallenteita asiakaspalvelumme laadun ja osaamisen kehittämiseksi sekä petoksellisen toiminnan ehkäisemiseen. Tallentaminen tapahtuu tietoturvallisesti tietosuoja-asetuksen ja muiden säädösten puitteissa eikä tallenteita käytetä muihin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Puheluiden taltiointeja käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joita koskee vaitiolovelvollisuus.

Summary
Taksitilaus
Service Type
Taksitilaus
Fonecta Oy
020202 Palvelut Oy, Telephone No.+358020202
Finland
Finland
020202 - Taksi samasta numerosta, kaikkialla.
02 Taksi on luotettava, nopea ja helppokäyttöinen taksin tilauskanava. 02 Taksi palvelee kaikkialla Suomessa vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden. Soita 02022 02022 tai tilaa verkossa.