Taksi lentokentälle nopeasti ja edullisesti!

Kaipaatko kyytiä lentokentälle? Tilaa taksi lentoasemalle milloin tahansa 02 Taksin kautta. Puhelinpalvelumme ja 02 Taksi -sovelluksemme palvelevat vuorokauden ympäri.  

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

02 Taksin helpon hintavertailun avulla löydät aina edullisimman taksin. Halutessasi voit vertailla saatavilla olevia kyytejä myös nopeuden, annettujen arvosteluiden sekä ekologisuuden mukaan. Lentokenttäkuljetukset löydät helposti sovelluksestamme!

Tilaa taksi lentokentälle heti tai tee ennakkotilaus

Tilaa taksi lentokentälle 02 Taksi -sovelluksen tai puhelinpalvelun kautta. Palvelussamme on useita luotettavia taksiyhtiötä, joilta löytyvät kaiken kokoiset taksit, oletpa sitten matkalla yksin tai seurueen kanssa.

Kun nappaat taksin lentokentälle, sinun ei tarvitse säätää parkkipaikkojen ja parkkimaksujen kanssa. Lentokenttätaksi on vaivaton tapa aloittaa loma tai liikematka.

Lentokenttätaksi ja ennakkotilaus

Lentokenttätilauksissa kannattaa suosia ennakkotilausta, jolloin varmistat, että taksi saapuu luoksesi juuri oikeaan aikaan. Lentokentälle kannattaa mennä aina hyvissä ajoin, jotta aikaa jää riittävästi lähtöselvitykseen, turvatarkastukseen ja eväiden mukaan nappaamiseen.

02 Taksin ennakkotilaus on mahdollista tehdä helposti joko 02 Taksi -sovelluksella tai soittamalla numeroon 020230. Voit tilata taksin lentokentälle puhelinpalvelumme kautta jopa 30 päivää ennen haluamaasi ajankohtaa ja sovelluksessa 7 päivää ennen haluamaasi ajankohtaa. Lyhimmillään ennakkotilauksen voi tehdä 30 minuutin päähän.

Taksi lentokentälle, hinta selviää 02 Taksista!

Pohditko, mikä on halvin taksi lentokentälle? Voit vertailla taksikyydin hintaa helposti 02 Taksi -sovelluksella, valita sieltä sinulle sopivan hintaisen taksin ja tilata lentokenttäkuljetuksen. Aina kun on aika ottaa taksi lentokentälle, hinta on etukäteen tiedossasi!

Voit myös valita joko kiinteähintaisen kyydin tai mittariajon. Mittariajossa hinta määräytyy ajetun kilometrimäärän sekä ajan perusteella. Näet mittarihinnaston 02 Taksi -sovelluksesta tai kysymällä 02 Taksin puhelinpalvelusta.

Taksit Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Taksilla saapuminen lentokentälle

Kun saavut taksilla Helsinki-Vantaan lentokentälle, pääset suoraan terminaalisi pääovien eteen. Kuljettaja auttaa sinua matkatavaroidesi kanssa ja pääset sujuvasti sisään lentoasemalle. Helsinki-Vantaan lentokentällä on ainoastaan yksi terminaali.

Taksilla kotiin lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentokentältä poistuvia asiakkaita palvelee taksiasema, joka sijaitsee saapuvien lentojen kerroksessa. 02 Taksin kautta tilatut taksit odottavat taksilaiturien takana ennakkoon tilattujen taksien luona.

Jos olet tilannut taksin sovelluksella, näet taksin tiedot suoraan sovelluksesta. Tällöin löydät helposti oman kuljettajasi, jos paikalla sattuu olemaan useita autoja. Jos taas tilaat taksin puhelinpalvelumme kautta, saat puhelimeesi tekstiviestin, joka sisältää kaikki tiedot tilauksesta. Tällöin oikean auton löytäminen on vaivatonta.

Pin It on Pinterest