Taksi Tampere

02 Taksin avulla tilaat taksin Tampereella 24/7 vuoden jokaisena päivänä ja antaa sinulle mahdollisuuden valita saatavilla olevista takseista parhaimman hinnan, saapumisajan tai arvosteluiden mukaan.

02 taksi tampere

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tampereen taksit yhdestä paikasta

Liuttu
iTaksi
Tatsilla
Taksipalvelu Kivelä
Taksari
Expresstaxi logo
Menevä logo
Taksi Pirkanmaa
Hopeataksi
TamCab

Taksihinnastot Tampere

02 Taksilla tilaat Tampereella Liutun, Expresstaxin, Taksipalvelu Kivelän, Menevän, iTaksin, Tatsillan, Taksi Pirkanmaan, Taksarin, Hopeataksin ja TamCabin taksit sekä tilataksit yhtiöiden hinnoittelun mukaisesti. Palvelussamme hoidat myös  ennakkotilauksen kätevästi sovelluksella tai puhelimitse.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Taksit Tampereella yhdestä paikasta

Taksi on liike-elämässä paljon käytetty nopea, helppo ja kätevä tapa liikkua tapaamisesta toiseen. Aikaa ei tarvitse käyttää myöskään parkkipaikan löytämiseen tai parkkimaksun hoitamiseen.

Vapaapäivänä taksilla voit lähteä vaikka museoon tai koko perheen voimin vierailulle Särkänniemeen. Keskustasta hieman kauempana sijaitsevalle lentokentälle pääsee mukavasti taksilla.

Aamulennolle suuntaavan ei tarvitse stressata julkisen liikenteen aikatauluista, vaan aikaisena aamuna voi turvallisin mielin nukkua hetken pidempään. Huolettoman matkanteon voi varmistaa tilaamalla kyydin ennakkoon.

Taksin ennakkotilaus Tampereella

Suunniteltuja ja tärkeitä menoja varten kannattaa tilata kyyti ennakkoon. Ennakkotilaus käy vaivattomasti puhelimitse tai sovelluksella.

Taksi on kätevä ja turvallinen tapa liikku myös Tampereen monipuolisessa yöelämässä, olitpa sitten suuntaamassa työkavereiden kanssa yksille tai kotiin ystävän syntymäpäiväjuhlista.

Taksitolpat ovat perinteinen vaihtoehto kyydin löytämiseen, mutta voit tallentaa taksivaihtoehdot myös taskuusi. Sovelluksella tai 020230-puhelinpalvelusta saat tilattua auton luotettavilta taksiyhtiöiltä helposti ja nopeasti juuri sinne, missä sinäkin olet.

 

Kätevä tapa tilata taksi Tampereella

Palvelemme sinua myös puhelimitse numerossa numerossa 020230, johon soittamalla asiantunteva asiakaspalvelumme etsii sinulle sopivimman kyydin. 02 Taksi palvelee puhelimitse koko Suomessa, joten jatkossakin tilaat sopivan taksin samasta numerosta, missä ikinä liikutkin.

Tilatessasi taksin sovelluksella tai puhelinpalvelusta saat etukäteen arvion saapumisajasta ja voit seurata kyytiäsi reaaliajassa. Ilmoittamalla määränpääsi ennakkoon, saat tilauksellesi sitovan kiinteän hinnan. Sekä sovellus että puhelinpalvelumme kertovat saapuvan autosi värin, merkin ja rekisterinumeron, jotta tiedät hypätä juuri oikean auton kyytiin.

Palvelun avulla löydät kätevästi myös Tampereen tilataksit, kun tarvitset tilaa useammalle matkustajalle tai matkatavaroille.

Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme numerossa 020230 auttaa sopivan kyydin löytämisessä ja tilaamisessa kaikkialla Suomessa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Mikäli tarvitset invataksia tai Kela-taksia, puhelinpalvelumme ohjaa sinut oikeaan paikkaan.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest