02 Taksi Pro – maksuton ja nopea taksitilaus yrityksille

02 Taksi Pro on yrityksille tarkoitettu maksuton palvelu, joka helpottaa yritysten arkea tarjoamalla nopean ja käyttäjäystävällisen tavan tilata takseja.

02 Taksi Pro on selainpohjainen yritysten taksintilauspalvelu, jota voi käyttää mobiililaitteella tai tietokoneella. Palvelun avulla voit tilata työntekijöillesi tai asiakkaillesi kyydin paikallisten ja luotettavien taksiyhtiöiden joukosta. Palvelusta löydät henkilöautot, tilataksit sekä minibussit. Voit tilata takseja heti tai tehdä ennakkotilauksia valitsemallesi ajankohdalle. Taksin tilaus onnistuu vain parilla painalluksella!

Katso, miten palvelu toimii:

02 Taksi Pro tekee taksien tilaamisesta helppoa

02 Taksi Prolla tilaat taksin parilla painalluksella

Tilaa kahdella painalluksella

02 Taksi Pro tekee taksin tilaamisesta sujuvaa ja vaivatonta, jotta yrityksenne voi keskittyä olennaiseen – asiakkaidenne palvelemiseen.

02 Taksi Pron käyttö on maksutonta

Käytä maksutta

Palvelun käyttö ja sen ominaisuudet ovat asiakasyrityksille maksuttomia. Saat palvelun käyttöösi vain rekisteröitymällä käyttäjäksi!

02 Taksi Prolla varmistat asiakkaillesi hyvän asiakaskokemuksen

Varmista hyvä asiakaskokemus

Asiakkaasi saavat aina laadukkaan ja korkeatasoisen taksikyydin, mikä edistää yrityksenne positiivista asiakaskokemusta.

02 Taksi Pro toimii kaikkialla Suomessa

Palvelu kattaa koko Suomen

Palvelu on valtakunnallinen eli voit käyttää sitä yrityksenne kaikissa toimipaikoissa. Tehosta taksitilauksiasi tallentamalla toimipaikkojen tiedot.

02 Taksi Pron avulla seuraat tilauksiasi helposti

Seuraa helposti kaikkia tilauksiasi

02 Taksi Pro -palvelu tarjoaa kattavan näkymän kaikista tilauksistasi, jolloin voit seurata niitä vaivattomasti yhdessä paikassa.

02 Taksi Prolla tilaat taksin ennakkoon

Vaivaton ennakkotilaus

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä ennakkotilauksia jopa kuukauden päähän, jotta voit suunnitella ja varmistaa kyydit ajoissa.

Käyttäjien kokemuksia

”Tilaamme takseja lähes päivittäin, ja 02 Taksi Pron ansiosta voimme luottaa siihen, että taksi todella tulee, kun se on tilattu. Uutta on myös se, että pystymme näkemään, millainen tilaamamme auto on. On todella kätevää, kun tilaukseen pystyy laittamaan kyytiin nousevan asiakkaan puhelinnumeron, jolloin tieto tilauksesta välittyy myös asiakkaalle. On asiakkaan kannalta hienoa, kun voimme yhdistää kuljettajan ja asiakkaan. Suosittelen tätä palvelua ihan kaikkien hotellien respoihin.

Parasta tässä on nopeus, yksinkertaisuus ja kätevyys!”

Kristiina Karjalainen, Front Office Manager Scandic Pori & Rauma

Näin rekisteröidyt 02 Taksi Pro -palveluun

  1. Siirry osoitteeseen pro.02taksi.fi ja paina rekisteröidy-linkkiä.
  2. Täytä käyttäjätietosi.
  3. Vahvista sähköpostiosoitteesi klikkaamalla sähköpostiisi saapuvaa linkkiä.
  4. Täytä yrityksesi toimipaikan tiedot taksitilauksien nopeuttamiseksi.
  5. Valmista!

Pin It on Pinterest