Tilaa taksi - näin se tapahtuu!

02 Taksin kautta taksin tilaus on nopeaa, tehokasta, luotettavaa ja mikä parasta – valtakunnallista. Olit sitten Utsjoella tai Hangossa, taksi tilataan samasta numerosta. Tilaa taksi vaivattomasti joko puhelimitse, sovelluksella tai tekstiviestillä.

Lataa ilmainen sovellus

App Store link Google Play link

tai

Tilaa taksi soittamalla
020230

Puhelusta veloitetaan 1,25 € / puhelu + 0,049 € / sek.

Taksin tilaus puhelimitse

Voit tilata taksin soittamalla puhelinpalveluumme numeroon 020230. Jos et ole varma tarkasta osoitteesta, taksinvälittäjämme pystyvät paikantamaan sinut ja tilaamaan auton sijaintiisi. Voit valita kyydin hinnan tai saapumisajan mukaan. Tilauksen tekemisen jälkeen saat tilauksestasi vielä seurantalinkin, jossa on kaikki tarpeelliset tiedot tilauksesta sekä mahdollisuus seurata auton saapumista kartalla.

Jos esimerkiksi ruuhkatilanteesta johtuen autoja ei ole saatavilla, laitetaan tilauksesi jonoon tai halutessasi yhdistetään suoraan toiseen taksipalveluun. Tällä tavalla varmistamme, että saat aina parasta mahdollista palvelua.

Tilaa taksi sovelluksella

Taksin pystyy tilaamaan vaivattomasti sovelluksen kautta, jonka pääset lataamaan omasta sovelluskaupastasi. Kuten puhelinpalvelummekin, 02 Taksi -sovellus tarjoaa paikantamispalvelun lisäksi myös eri vaihtoehtoja kyydeille. Vertailtavana on eri taksiyhtiöitä, ja pystyt valitsemaan matkan hinnan tai esimerkiksi nopeuden perusteella.

Sovelluksen käyttöönoton jälkeen pääset tilaamaan taksin. Kirjoita lähtöosoite sille tarkoitettuun kenttään. Jos haluat kyydille kiinteän hinnan, kirjoita määränpään osoite sille tarkoitettuun kenttään, ja paina sitten ”Etsi taksi”. Tämän jälkeen pääset vertailemaan eri taksiyhtiöitä ja -kyytejä. Valittuasi sinulle sopivan auton, tilaa taksi napauttamalla Siirry tilaamaan -painiketta. Taksin tilattuasi pystyt seuraamaan sovelluksesta reaaliajassa taksin etenemistä luoksesi.

Tilaa taksi sovelluksella

Tilaus myös tekstiviestillä

Pystyt tilaamaan taksin myös tekstiviestillä. Lähetä vain osoite muodossa KATUOSOITE TALONNUMERO PAIKKAKUNTA (esimerkiksi KIRKKOKATU 1 HELSINKI) numeroon 020230. Tämän jälkeen saat paluuviestinä vahvistuksen tilauksestasi sekä seurantalinkin, josta pystyt seuraamaan auton saapumista.

Pin It on Pinterest