Taksin tilaaminen

Taksin tilaaminen on nopeaa, tehokasta, luotettavaa ja mikä parasta – valtakunnallista. Olit sitten Utsjoella tai Hangossa, taksi tilataan samasta numerosta. Tilaa taksi vaivattomasti joko puhelimitse, sovelluksella tai tekstiviestillä.

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

02 Taksin kautta tilaat juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Arvostatko halpaa hintaa, nopeutta vai vaikuttavatko taksiyhtiön saamat arvostelut valintaasi? Haluatko matkustaa ekologisesti vai vähän paremmalla VIP-kyydillä?

Palvelustamme löydät niin vähäpäästöiset autot kuin sähkötaksit. Tunnistat 02 Taksi -sovelluksessa vähäpäästöiset autot vihreästä ja sähkötaksit sinisestä väristä. Puhelinpalveluun soittaessasi asiakaspalvelija kertoo sinulle vähäpäästöisistä vaihtoehdoista toiveesi mukaan.

Mikäli haluat saapua paikalle tyylillä, premium-taksi on sinun valintasi. Laadukkaat premium-taksit on sovelluksessamme merkitty mustilla autoilla.

Tilaa taksi sovelluksella

Tilaa taksi sovelluksella

Taksin pystyy tilaamaan vaivattomasti sovelluksen kautta, jonka pääset lataamaan omasta sovelluskaupastasi. Kuten puhelinpalvelummekin, 02 Taksi -sovellus tarjoaa paikantamispalvelun lisäksi myös eri vaihtoehtoja kyydeille. Vertailtavana on eri taksiyhtiöitä, ja pystyt valitsemaan matkan hinnan tai esimerkiksi nopeuden perusteella.

Sovelluksen käyttöönoton jälkeen pääset tilaamaan taksin:

  1. Kirjoita lähtöosoite sille tarkoitettuun kenttään.
  2. Jos haluat kyydille kiinteän hinnan, kirjoita määränpään osoite sille tarkoitettuun kenttään ja paina ”Etsi taksi”.
  3. Tämän jälkeen pääset vertailemaan eri taksiyhtiöitä ja -kyytejä. Valittuasi sinulle sopivan auton, tilaa taksi napauttamalla Siirry tilaamaan -painiketta.
  4. Taksin tilattuasi pystyt seuraamaan sovelluksesta reaaliajassa taksin etenemistä luoksesi.

Taksin tilaaminen puhelimitse

Voit tilata taksin soittamalla puhelinpalveluumme numeroon 020230. Jos et ole varma tarkasta osoitteesta, taksinvälittäjämme pystyvät paikantamaan sinut ja tilaamaan auton sijaintiisi. Voit valita kyydin hinnan tai saapumisajan mukaan. Tilauksen tekemisen jälkeen saat tilauksestasi vielä seurantalinkin, jossa on kaikki tarpeelliset tiedot tilauksesta sekä mahdollisuus seurata auton saapumista kartalla. Taksit saat tilattua myös numerosta 0202202022.

Jos esimerkiksi ruuhkatilanteesta johtuen autoja ei ole saatavilla, laitetaan tilauksesi jonoon tai halutessasi yhdistetään suoraan toiseen taksipalveluun. Tällä tavalla varmistamme, että saat aina parasta mahdollista palvelua.

02 Taksille on tärkeää lähettää tilauksen jälkeen asiakkaille reaaliaikaista tietoa taksin saapumisesta. 02 Taksin puhelinpalveluun soittaville tieto lähtee tekstiviestillä.

Osa 02 Taksin lähettämistä tekstiviesteistä hyödyntää uuttaa RCS-teknologiaa. Se tarkoittaa, että viesteissä on monipuolista sisältöä, esimerkiksi kuvia, linkkejä tai videoita. 02 Taksin tunnistaa lähettäjäksi logosta ja varmistetusta lähettäjä-profiilista.

RCS eli Rich Communication Services on Googlen kehittämä palvelu, joka toimii tällä hetkellä Android-puhelimissa, joissa on Android v10+ käyttöjärjestelmä sekä Elisan liittymä. RCS:n käytön odotetaan laajenevan tulevaisuudessa.

Voit lukea lisää 02 Taksin RCS-viesteistä täältä.

Tilaa taksikuljetus tekstiviestillä

Pystyt tilaamaan taksin myös tekstiviestillä. Lähetä vain osoite muodossa KATUOSOITE TALONNUMERO PAIKKAKUNTA (esimerkiksi KIRKKOKATU 1 HELSINKI) numeroon 020230. Tämän jälkeen saat paluuviestinä vahvistuksen tilauksestasi sekä seurantalinkin, josta pystyt seuraamaan auton saapumista.

Taksitilauksen hinnat

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta. Eri yhtiöiden taksien hinnat löydät sovelluksesta.

Puheluhinnat

Soitosta 02 Taksin palvelunumeroon 020230 veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.  Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).  Yhdistäminen ja tekstiviestitiedot sisältyvät hintaan. Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun.

Sama hinnoittelu koskee myös tilauspalveluamme numerossa 0202202022.

Taksin tilaaminen tekstiviestillä

Voit tilata taksin myös tekstiviestillä – tekstaa osoite numeroon 020230, niin etsimme sinulle nopeimman vapaan auton. Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 euroa. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Tämän lisäksi voit maksaa valittujen kumppanien kiinteähintaisia kyytejä suoraan sovelluksessa maksukortilla, Apple Paylla, MobilePaylla tai ansaitsemillasi krediiteillä.

Vertaile taksien esimerkkihintoja

1.9.2021 lähtien Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on vaatinut taksiyhtiöitä esittämään esimerkkimatkan hinnan. Voit vertailla taksiyhtiöiden esimerkkihintoja täällä.

Puhelun yhdistäminen ja tietojen lähettäminen tekstiviestillä sisältyvät puhelun hintaan.

Jos puhelu yhdistetään maksulliseen yritys- tai palvelunumeroon, yhdistetyn puhelun ajalta peritään kyseisen numeron voimassa oleva hinta. 02 Taksi -palvelun kautta yhdistetty puhelu ei sisälly puhelinliittymäsi puhepakettiin.

Puheluiden nauhoitus

Nauhoitamme puhelusi osapuolten asiointiin liittyvien oikeuksien turvaamiseksi. Käytämme puhelutallenteita asiakaspalvelumme laadun ja osaamisen kehittämiseen sekä petoksellisen toiminnan ehkäisemiseen. Tallentaminen tapahtuu tietoturvallisesti tietosuoja-asetuksen ja muiden säädösten puitteissa. Tallenteita ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Puheluiden taltiointeja käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joita koskee vaitiolovelvollisuus.

Pin It on Pinterest