31.3.2022

Lähitaksi aloittaa yhteistyön 02 Taksin kanssa

100 % suomalaisesti omistettu ja Avainlipun omaava Lähitaksi aloittaa yhteistyön kotimaisen tilaus- ja vertailupalvelu 02 Taksin kanssa. Lähitaksin kaikki noin 1400 taksia ja lähes 4000 kuljettajaa ryhtyvät vastaanottamaan Uudellamaalla, pääkaupunkiseudulla, Riihimäellä ja Lapissa taksitilauksia 02 Taksin puhelinpalvelun ja sovelluksen kautta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Normaaliaikoina Lähitaksi ajaa noin viisi miljoonaa kyytiä vuosittain, ollen yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista taksiyhtiöistä. Jokainen lähitaksilainen yrittäjä ja kuljettaja käy myös läpi Lähitaksin laaja-alaisen ja vaativan koulutusjärjestelmän.

”Haluamme parantaa asiakkaiden monipuolisia mahdollisuuksia tilata Lähitaksi helpon ja informatiivisen tilauskanavan kautta. Lisäksi haluamme tietenkin kasvattaa kyytiemme määrää yrittäjillemme ja kuljettajillemme, johon 02 Taksin tilaustavat tuovat täydennyksensä erinomaisesti puhelinsoitosta sovellukseen”, kiteyttää Lähitaksin va. toimitusjohtaja Pasi Rokosa.

Lähitaksin moderniin ja vähäpäästöiseen kalustoon kuuluu farmariautoja, tila-autoja, esteettömiä takseja, erityisvarusteltuja ja normaaleja henkilöautomalleja. Mikä myös huomattavaa; noin 15 % lähitaksilaisista autoista on vähäpäästöisiä täyssähkötakseja tai lataushybridejä, ja niiden osuus kalustosta kasvaa koko ajan. Lisäksi taksikalustoon kuuluu Business Class -mallisia autoja erittäin korkeine laatustandardeineen.

”Kumppanuus 02 Taksin kanssa kasvattaa markkinaosuutemme uusien tilauskanavien ja brändin näkyvyyden myötä. Uskomme, että laadukkaan Lähitaksin palvelukokemuksen yhdistyminen valtakunnalliseen ja helppoon tilaustapaan kiinteine hintoineen kehittää asiakaskokemusta sekä luo etua lähitaksilaisille yrittäjille, kuljettajille ja koko taksiyhtiöllemme”, valaisee laatusertifioidun Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi on iloinen uudesta yhteistyökumppanista. Lähitaksin myötä 02 Taksista löytyy 45 taksiyhtiötä ja noin 2/3 kaikista Suomen takseista.

”02 Taksista on nopeasti kasvanut koko Suomessa toimiva puhelinpalvelu ja sovellus, jossa asiakas voi tilata kyydin haluamaltaan paikalliselta taksiyhtiöltä luotettavasti ja helposti. Lähitaksin kanssa Uudellemaalle ja Lappiin saadaan mukaan yksi tunnetuimmista ja suosituimmista taksiyhtiöistä. On myös hienoa, että saamme tämän yhteistyön myötä lisää vähäpäästöisiä ja Premium -vaihtoehtoja palveluumme”, kertoo Petteri Niemi.

02 Taksin tavoitteena on kehittää Suomen taksimarkkinaa yhteistyössä taksiyhtiöiden kanssa ja auttaa yhtiöitä menestymään.

”Meille on tärkeää tarjota hyviä kyytejä yhteistyökumppaneidemme kuljettajille ja olemme tietoisesti panostaneet markkinointiin myös taksimarkkinaa kurittaneen koronan aikana. Sen seurauksena markkinaosuutemme on kaksinkertaistunut ja olemme pystyneet toimittamaan jatkuvasti kasvavan määrän tilauksia kaikille 02 Taksissa mukana oleville yhtiöille”, toteaa Niemi.

Asiasta uutisoi myös KuljetusNet.

Lisätietoja:
Pasi Rokosa, Lähitaksin va. toimitusjohtaja
p. 040 526 8672, pasi.rokosa@lahitaksi.fi

Sanna Salminen, Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja
p. 09 4778 0335, sanna.salminen@lahitaksi.fi

Petteri Niemi, 02 Taksin operatiivinen johtaja
p. 044 222 4222, petteri.niemi@020202.fi

 

Pin It on Pinterest