4.5.2022

Keski-Suomen Aluetaksi aloittaa yhteistyön 02 Taksin kanssa

Jyväskylässä ja sen ympäryskunnissa toimiva Keski-Suomen Aluetaksi aloittaa yhteistyön kotimaisen tilaus- ja vertailupalvelu 02 Taksin kanssa. Kaikki Keski-Suomen Aluetaksin kuljettajat alkavat vastaanottaa taksitilauksia 02 Taksin puhelinpalvelun ja sovelluksen kautta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Keski-Suomen Aluetaksi on toiminut Jyväskylässä ja Jyväskylän lähikunnissa 25 vuoden ajan. Yrityksen välitykseen kuuluu noin 200 autoa.

”Meille on tärkeää tehdä yhteistyötä 02 Taksin kanssa, sillä haluamme Keski-Suomen Aluetaksin löytyvän kaikista asiakkaiden käyttämistä kanavista. Haluamme lisätä näkyvyyttämme ja kasvattaa kyytien määrää yrittäjillemme ja kuljettajillemme.” kertoo Keski-Suomen Aluetaksin toimitusjohtaja Harri Holttinen.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi on iloinen uudesta yhteistyökumppanista. Yhteistyön myötä 02 Taksin kattavuus paranee Keski-Suomen alueella merkittävästi.

”02 Taksista on nopeasti kasvanut koko Suomessa toimiva puhelinpalvelu ja sovellus, josta asiakas voi tilata kyydin haluamaltaan paikalliselta taksiyhtiöltä luotettavasti ja helposti. Tällä hetkellä 02 Taksista löytyy jo noin 2/3 Suomen takseista. On hienoa, että asiakkaamme tavoittavat nyt aiempaa paremmin myös keskisuomalaiset taksinkuljettajat.”

02 Taksi haluaa kehittää Suomen taksimarkkinaa yhteistyössä taksiyhtiöiden kanssa ja auttaa yhtiöitä menestymään.

”Meille on tärkeää tarjota hyviä kyytejä yhteistyökumppaneidemme kuljettajille. Olemme tietoisesti panostaneet markkinointiin myös taksimarkkinaa kurittaneen koronan aikana. Sen seurauksena markkinaosuutemme on kaksinkertaistunut ja olemme pystyneet toimittamaan jatkuvasti kasvavan määrän tilauksia kaikille 02 Taksissa mukana oleville yhtiöille”, toteaa Niemi.

Asiasta uutisoi Keskisuomalainen ja Kuljetus.net. 

Lisätietoja:

Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222

02 Taksi kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Palvelussa on jo yli 40 taksiyhtiötä ja yli 7000 taksia. Välitämme taksiyhtiöille vuositasolla yli miljoona tilausta. 02 Taksia käyttäessä asiakas voi valita taksikyydin matkan hinnan, auton saapumisajan ja asiakasarvioiden perusteella sekä tilata premium-auton, vähäpäästöisen auton tai tila-auton.

02 Taksin tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen. Helpotamme turvallisen taksin tilaamista ja tarjoamme tasapuolisen kyytien vertailun koko Suomessa. Samalla haluamme edesauttaa kumppaneinamme toimivien taksiyhtiöiden menestymistä kilpaillussa markkinassa. 02 Taksi kompensoi kaikki tilauskanaviensa kautta yhteistyökumppaneille tilattujen kyytien päästöt.

Pin It on Pinterest