Taksi Jyväskylä

Taksit Jyväskylässä tilaat kätevästi 02 Taksista!

Soittamalla numeroon 020230, ulottuvillasi on kaikki Jyväskylän taksit!

Muista myös ladata helppokäyttöinen 02 Taksi -sovellus, josta tilaat kyydin käden käänteessä.

taksin tilaus jyväskylä

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Jyväskylän taksit yhdestä paikasta

Keski-Suomen Aluetaksi
metro taksin logo
Taksari
iTaksi

Taksihinnasto Jyväskylä

02 Taksin sovelluksella tilaat Jyväskylässä iTaksin, Menevän, EcoRiden, Taksarin ja Keski-Suomen Aluetaksin taksit ja tilataksit yhtiön hinnoittelun mukaisesti. Palvelussamme hoidat myös  ennakkotilauksen kätevästi sovelluksella tai puhelimitse.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Älä nojaa tolpalla turhaan!

Kaikki Jyväskylän alueen taksit ovat ulottuvillasi puhelimessasi. Puhelimitse välitämme sinulle taksin missä päin tahansa Keski-Suomen maakuntaa.

02 Taksin kanssa yhteistyötä tekevät luotettavat taksikumppanit kuljettavat sinut perille turvallisesti ja ajallaan. Hyppää siis taksiin, kun tarvitset kyytiä.

Taksin Jyväskylässä ja kaikkialla Suomessa tilaat vain yhdellä sovelluksella

Näet puhelimen sovelluksesta saatavilla olevat taksit ja voit tehdä samalla myös kyydin hintavertailun – ja valita sen mukaan itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Sovelluksen kautta voit helposti vertailla takseja hinnan, arvostelujen tai saapumisnopeuden mukaan. Kun taksi on tulossa, näet sovelluksesta missä auto liikkuu. Matkan jälkeen voit arvostella taksikyydin. Antamalla taksiarvostelun voit vaikuttaa palvelun laatuun.

Taksilla kulkeminen säästää aikaa, sillä kyydin saat nopeasti, sinun ei tarvitse käyttää aikaasi parkkipaikan etsimiseen ja taksi vie suoraan perille saakka.

Soita 020230 ja tilaa taksi Jyväskylässä

02 Taksin palvelunumeron kautta saat tilattua kyydin jokaisessa Suomen kolkassa, kaikkina vuorokauden aikoina.

Soittamalla 02 Taksin numeroon asiakaspalvelijamme välittävät sinulle sopivan kyydin. Huomasithan, että voit soittaa taksipalveluumme myös sovelluksen kautta.

Tarvitsetko invataksia tai Kela-taksia? Puhelinpalvelumme 020230 yhdistää sinut paikkakuntasi tilausnumeroon.

Kätevä ennakkotilaus – tilaa taksi Jyväskylässä

02 Taksin kautta voit tehdä taksin ennakkotilauksen. Taksilla kulkeminen tuo luksusta arkeen kenelle tahansa, mutta liikematkalla taksi on ehdottomasti kätevin ja nopein tapa liikkua paikasta toiseen.

Vaatteet pysyvät siistinä eikä tukka tuiverru tuulessa ja matkatavaratkin kulkevat kätevämmin kuin bussin penkillä. Ennakkotilaus on mainio tapa varmistaa siirtyminen juna-asemalta hotellille tai suoraan seminaarista lentokentälle.

Pin It on Pinterest