11.5.2022

Hiihtoliiton yhteyspäällikkö Suvi Kainulainen arvostaa 02 Taksi -sovelluksen helppokäyttöisyyttä

Hiihtoliiton yhteyspäällikkö Suvi Kainulainen käyttää työnsä puolesta taksia kuukausittain. Hänelle taksipalvelua valittaessa on tärkeintä turvallisuus, luotettavuus ja kotimainen palvelu. Kainulainen valitsee mielellään myös vähäpäästöisen taksin, jos sellainen on saatavilla.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Aiemmin Suvi Kainulaisella ei ollut mitään vakiintunutta tapaa tilata taksia. Hän soitti joko jonkun taksiyhtiön numeroon tai pyysi hotellin vastaanotossa olevaa asiakaspalvelijaa tilaamaan taksin.

”Nyt, kun latasin 02 Taksi -sovelluksen, näin miten helppoa on vertailla hintoja. Myös se on tosi näppärää, kun näkee, miten lähellä mikäkin auto on. En välttämättä tarvitse nopeinta, vaan valitsen kyydin, joka sopii parhaiten aikatauluuni. On myös oikeasti tosi kivaa, kun tiedän etukäteen, mitä kyyti maksaa, eikä tarvitse pohtia sitä samalla kun mittari raksuttaa.”

02 Taksi -sovelluksessa voi tehdä yrityskyydeille oman yritysprofiliin. Kainulainen kokee, että yritysoprofiili on hyödyllinen, jos käyttää taksia usein. Tällöin työmatkoista voi lähettää kuitit suoraan oikeaan sähköpostiin tai matkalaskujärjestelmään.

Ennen kaikkea Kainulainen kiittää 02 Taksi -sovelluksen helppokäyttöisyyttä ja valtakunnallisuutta.

Kaikki on siitä eteenpäin hyvin helppoa, kun on kirjoittanut lähtöosoitteen ja määränpään. Voin vertailla eri taksiyhtiöitä ja valita sopivimman. Lisäksi valtakunnallisuus lisää helppoutta, koska voin tilata 02 Taksi -sovelluksella kyydin niilläkin paikkakunnilla, joita en itse tunne yhtään. Sovellus tietää, missä olen ja lähettää taksin sinne.”

Pin It on Pinterest