19.5.2022

Muutoksia taksin tilaamiseen Vaasassa - Taksi Vaasa aloittaa yhteistyön 02 Taksin kanssa

Vaasan ja Mustasaaren alueella toimiva Taksi Vaasa aloittaa yhteistyön kotimaisen tilaus- ja vertailupalvelun 02 Taksin kanssa. Kaikki Taksi Vaasan kuljettajat alkavat vastaanottaa taksitilauksia 02 Taksin puhelinpalvelun ja sovelluksen kautta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Taksi Vaasan ja Valopilkku-sovelluksen yhteistyö loppui huhtikuun lopussa. Taksi Vaasalle on kuitenkin tärkeää olla mukana valtakunnallisessa taksintilauspalvelussa, joten yritys aloitti yhteistyön 02 Taksin kanssa.

”Asiakkaat, jotka haluavat käyttää sovellusta taksin tilaamiseen, löytävät Taksi Vaasan tästä eteenpäin 02 Taksi -sovelluksesta. Sama sovellus toimii taksin tilaamiseen myös muualla Suomessa. Meille on tärkeää olla mukana asiakkaiden suosimissa palveluissa ja siten kasvattaa kyytien määrää kuljettajillemme”, kertoo Taksi Vaasan toimitusjohtaja Raimo Roine.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi on iloinen uudesta yhteistyökumppanista. Taksi Vaasan yhteistyön myötä 02 Taksin kattavuus paranee Vaasan ja Mustasaaren alueella merkittävästi.

”02 Taksista on nopeasti kasvanut koko Suomen kattavin taksien tilaus- ja vertailupalvelu, josta asiakas voi tilata kyydin haluamaltaan paikalliselta taksiyhtiöltä luotettavasti ja helposti. On hienoa, että asiakkaamme tavoittavat nyt aiempaa paremmin myös vaasalaiset taksinkuljettajat.”

02 Taksille on tärkeää olla mukana kehittämässä suomalaista taksipalvelukulttuuria yhteistyössä taksiyhtiöiden kanssa.

”Olemme tietoisesti panostaneet markkinointiin myös taksipalveluita kurittaneen koronan aikana. Sen ansiosta olemme pystyneet toimittamaan koko ajan enemmän tilauksia kaikille 02 Taksissa mukana oleville yhtiöille. Huhtikuussa välitimme yhteistyökumppaneillemme enemmän kyytejä kuin koskaan aiemmin.”

Asiasta uutisoi Vasabladet, Vaasa Insider ja Kuljetus.net.

Lisätietoja:
Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222
Raimo Roine, toimitusjohtaja, Taksi Vaasa, puh. 044 3323413

02 Taksi kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Palvelussa on jo yli 40 taksiyhtiötä ja yli 7000 taksia. Välitämme taksiyhtiöille vuositasolla yli miljoona tilausta. 02 Taksia käyttäessä asiakas voi valita taksikyydin matkan hinnan, auton saapumisajan ja asiakasarvioiden perusteella sekä tilata premium-auton, vähäpäästöisen auton tai tila-auton.

02 Taksin tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen. Helpotamme turvallisen taksin tilaamista ja tarjoamme tasapuolisen kyytien vertailun koko Suomessa. Samalla haluamme edesauttaa kumppaneinamme toimivien taksiyhtiöiden menestymistä kilpaillussa markkinassa. 02 Taksi kompensoi kaikki tilauskanaviensa kautta yhteistyökumppaneille tilattujen kyytien päästöt.

Pin It on Pinterest