Taksi Uusimaa

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Uudellamaalla. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Uudellamaalla

Uusimaa, Suomen eteläisin maakunta ulottuu Hangosta aina Loviisaan asti. Alueelta löytyvät paitsi maan pääkaupunki Helsinki ja mantereen eteläisin piste Hangossa myös kolmasosa Suomen väestöstä.

Monelle Helsingin Linnanmäki, Korkeasaari, Suomenlinna ja monipuolinen museotarjonta ovat jo tuttuja – mistä löytyvät muut upeat Uudenmaan kohteet matkailuun?

Komealle kartanokierrokselle

Millaista on ollut kartanonrouvana tai -herrana 1800- ja 1900-luvuilla? Suuri osa Suomen kartanoista sijaitsee Etelä-Suomessa, erityisesti Uudellamaalla.

Kartanokierroksella kannattaa pysähtyä ainakin Mustion linnaan, joka nimestään huolimatta on upea kartano Raaseporin kaupungissa. Porvoon kupeessa sijaitseva Bosgårdin kartano tarjoaa kesäparatiisin kera hyvän ruoan. Sieltä voikin jatkaa taksilla lähellä olevaan Haikon kartanoon, jonka mahtavissa puitteissa toimii myös loistelias kylpylä.

Alueen vanhimpiin kartanoihin kuuluvat kiviset kartanolinnat Suitia ja Sjundby Siuntiossa ja Tjusterby Pernajassa. Niin ikään Pernajassa sijaitseva Malmgårdin kartano on upea vierailukohde pitkine perinteineen, kauniine rakennuksineen ja herkullisine ruokineen – lisäksi pihapiiristä löytyy oma panimo.

Tiesitkö, että yli puolet Uudenmaan kunnista on kaksikielisiä? Alueella voikin hyvin harjoittaa toista kotimaista – vähintään kaksikielisten liikennemerkkien kautta.

Aikamatkalle puutaloidylleihin

Aikamatkalle voi lähteä myös maakunnan puutalokaupunkeihin. Porvoo, Loviisa, Hanko ja Tammisaari näyttävät mallia, millaista olisi asua puutaloidyllissä, kulkea mukulakivikatuja ja käyskennellä paikallisissa puodeissa.

Puutalojen ohella Uudenmaan ruukkikylät, kuten Fiskars ja Billnäs Raaseporissa, Strömfors Loviisassa, Högfors Karkkilassa ja Fagervik Inkoossa ihastuttavat niin paikallisia kuin kauempaa tulevia.

Uudenmaan erämaat

Runsaasta asutuksestaan huolimatta Uudellemaalle mahtuu lukuisia luontokohteita – kuten tunnetuimpiin kuuluva Nuuksion kansallispuisto Espoossa.

Valinnanvaraa tarjoavat myös lintutorni ja Lemmenlaakson lehdon luonnonsuojelualue Järvenpäässä, Porkkalanniemen virkistysalue Kirkkonummella, hiidenkirnut Askolassa, Tuusulanjärven Lintuvesi Tuusulassa sekä Seitsemän veljeksen vaellusreitti Nurmijärvellä. Lisää kohteita löydät Uuvin sivuilta.

Kohteeseen kuin kohteeseen on helppo tulla taksilla. Ei huolta parkkipaikan löytymisestä eikä edes pysäköintiajoista, sillä taksi noutaa sinut ja seurueesi juuri silloin, kun sinulle sopii.

Taksi alle ja porukalla reissuun!

Olisiko aika muistella menneitä tai luoda uusia kokemuksia? 02 Taksi tekee matkastasi mahdollisimman mukavan. Ota siis ystävät tai perhe mukaan ja lähde reissuun. Tilaa taksi ennakkoon tai juuri silloin, kun siltä tuntuu – 02 Taksista löydät takuulla sopivan kyydin.

Pin It on Pinterest