9.3.2022

02 Taksin kautta voi ruuhkatilanteissa jonottaa ensimmäistä vapautuvaa taksia usealta eri taksiyhtiöltä

Taksinkäyttö kohdistuu usein tiettyihin tilanteisiin ja aikoihin. Kun moni tarvitsee taksia samaan aikaan, voi taksien saatavuudessa olla ajoittaisia ongelmia. Tähän 02 Taksi tuo ratkaisuksi palvelun, jossa voi jonottaa ensimmäiseksi vapautuvaa taksia yhtä aikaa usealta eri taksiyhtiöltä. 

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksin tilausdatan perusteella taksien suurimpia saatavuusongelmia esiintyy ruuhkapiikkien aikaan. Taksien kiireisin sesonki on uutena vuotena, vappuna, juhannuksena sekä pikkujoulukaudella. Myös ihan tavallisena viikonloppuna ravintoloiden sulkeutumisajat aiheuttavat lyhyitä ruuhkapiikkejä, jolloin taksia on vaikea saada heti. Pienillä paikkakunnilla taksien vähäinen määrä aiheuttaa saatavuuteen vielä lisähaasteita. 

02 Taksi -palvelussa on yli 40 taksiyhtiötä ja yli puolet Suomen takseista. Laajan yhteistyöverkostonsa avulla 02 Taksi lanseerasi jonotuspalvelun, jossa voi ruuhkatilanteissa jonottaa ensimmäistä vapautuvaa autoa yhtä aikaa usealle eri taksiyhtiölle. Tämä mahdollistaa asiakkaalle nopeimman mahdollisen taksikyydin.  

”Meillä on Suomen suurin taksien välityspalvelu, mutta silti saattaa olla hetkiä, jolloin taksia ei ole heti saatavilla. Meille on tärkeää saada asiakkaalle taksi joka tilanteessa, jotta heidän ei tarvitsisi turvautua itsepalveluun tai soittaa muualle. Yhteistyökumppaneinamme olevat taksiyhtiöt ovatkin antaneet jo nyt jonotuspalvelustamme paljon hyvää palautetta. Se mahdollistaa asiakkaille nopeimman mahdollisen kyydin sekä kuljettajille seuraavan ajon heti edellisen päätyttyä”, kertoo 02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi. 

Jonotuspalvelu toimii kaikkialla Suomessa sekä 02 Taksi -sovelluksessa että -puhelinpalvelussa. 

Lisätietoja:
Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222

02 Taksi kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Palvelussa on jo yli 40 taksiyhtiötä ja yli 5500 taksia. Välitämme taksiyhtiöille vuositasolla yli miljoona tilausta. 02 Taksia käyttäessä asiakas voi valita taksikyydin matkan hinnan, auton saapumisajan ja asiakasarvioiden perusteella sekä tilata premium-auton, vähäpäästöisen auton tai tila-auton. 

02 Taksin tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen. Helpotamme turvallisen taksin tilaamista ja tarjoamme tasapuolisen kyytien vertailun koko Suomessa. Samalla haluamme edesauttaa kumppaneinamme toimivien taksiyhtiöiden menestymistä kilpaillussa markkinassa. 02 Taksi kompensoi kaikki tilauskanaviensa kautta yhteistyökumppaneille tilattujen kyytien päästöt. 

Pin It on Pinterest