Taksien hinnat - 02 Taksin hintatiedot

02 Taksilla voit kätevästi vertailla eri taksiyhtiöitä, valita itsellesi sopivimman kyydin ja myös säästää rahaa. Sovelluksessa tai puhelimitse ilmoitetaan aina taksikyydin hintatiedot tai lopullinen taksimatkan kiinteä hinta. Puhelinpalvelussamme saat parhaan kyydin löytämiseksi henkilökohtaista, nopeaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, joka on hintansa väärti.

Lataa ilmainen sovellus

App Store linkGoogle Play linkAppGallery link

Ota sovellus käyttöösi alle minuutissa!

Tilaa taksi soittamalla


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Taksien hinnat – kiinteä hinta taksikyydille

02 Taksin kautta tilatessa saat kyydillesi aina kiinteän hinnan, kun ilmoitat lähtö- ja määränpääosoitteet. Jos saatavilla on usean kumppanin kyyti, voit vertailla kiinteitä hintoja helposti näiden välillä. Taksimatkan hinta on siis aina tiedossasi, ennen kuin nouset autoon.

Kiinteään hintaan sisältyy matka ilmoittamastasi lähtöpaikasta ilmoittamaasi määränpäähän. Taksin kiinteä hinta ei sisällä välipysähdyksiä tai sitä, jos kuljettajan täytyy odottaa sinua yli 2 minuuttia. Näistä tilanteista veloitetaan erikseen taksiyhtiön hinnaston mukaan.

Voit hyödyntää kiinteää hintaa myös ennakkotilauksissa ja kun tilaat taksin lentokentälle.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Tämän lisäksi voit maksaa valittujen kumppanien kiinteähintaisia kyytejä suoraan sovelluksessa maksukortilla, Apple Paylla, MobilePaylla tai ansaitsemillasi krediiteillä.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta. Eri yhtiöiden taksien hinnat löydät sovelluksesta.

Puheluhinnat

Soitosta 02 Taksin palvelunumeroon 020230 veloitetaan 1,25€/puhelu + 0,049€/sek.  Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Tavoitteemme on hoitaa asia kuntoon sujuvasti, joten emme peri 020230-puhelusta palvelumaksua 90 sekuntia pidemmältä ajalta. Yhdistäminen ja tekstiviestitiedot sisältyvät hintaan. Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun.

Taksin tilaaminen tekstiviestillä

Voit tilata taksin myös tekstiviestillä – tekstaa osoite numeroon 020230, niin etsimme sinulle nopeimman vapaan auton. Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 euroa. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Vertaile taksien esimerkkihintoja

1.9.2021 lähtien Liikenne- ja viestintävirasto Traficom vaatii taksiyhtiöitä esittämään esimerkkimatkan hinnan. Voit vertailla taksiyhtiöiden esimerkkihintoja täällä.

“On hyvä, että saan hinnat valmiiksi laskettuina ja voin vertailla niitä eri toimijoiden välillä.”

 “Mihin palveluun oikein soitin, kun on niin hienoa palvelua, että hinnatkin kerrottiin matkalle?”

 “Upeeta, hienot järjestelmät! Mahtavaa, kun luettelette hinnat takseille!”

 “Tää on hyvä numero, kun ne heti kilpailuttaa eri yhtiöt, kertoo vaihtoehdot ja mä otin nyt halvimman!”

“Onpa kätevää ja tehokasta!”

“Tosi upea palvelu! Aluksi ihmettelin määränpään kysymistä, mutta tämä vertailupalvelu on loistava!”

Puhelun yhdistäminen ja tietojen lähettäminen tekstiviestillä sisältyvät puhelun hintaan.

Jos puhelu yhdistetään maksulliseen yritys- tai palvelunumeroon, yhdistetyn puhelun ajalta peritään kyseisen numeron voimassa oleva hinta. 02 Taksi -palvelun kautta yhdistetty puhelu ei sisälly puhelinliittymäsi puhepakettiin.

Puheluiden nauhoitus

Nauhoitamme puhelusi osapuolten asiointiin liittyvien oikeuksien turvaamiseksi. Käytämme puhelutallenteita asiakaspalvelumme laadun ja osaamisen kehittämiseen sekä petoksellisen toiminnan ehkäisemiseen. Tallentaminen tapahtuu tietoturvallisesti tietosuoja-asetuksen ja muiden säädösten puitteissa. Tallenteita ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Puheluiden taltiointeja käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joita koskee vaitiolovelvollisuus.

Pin It on Pinterest