02 Taksin hintatiedot

02 Taksilla voit kätevästi vertailla eri taksiyhtiöitä, valita itsellesi sopivimman kyydin ja myös säästää rahaa. Sovelluksessa tai puhelimitse ilmoitetaan aina taksikyydin hintatiedot tai lopullinen kiinteä hinta. Puhelinpalvelussamme saat parhaan kyydin löytämiseksi henkilökohtaista, nopeaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, joka on hintansa väärti.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Tämän lisäksi voit maksaa valittujen kumppanien kiinteähintaisia kyytejä suoraan sovelluksessa. Kehitämme 02 Taksi -sovellusta jatkuvasti ja lisäämme uusia maksutapoja sekä sovellusmaksuja tukevia kumppaneita lähiaikoina.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista  ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Tavoitteemme on hoitaa asia kuntoon sujuvasti, joten emme peri 020230-puhelusta palvelumaksua 75 sekuntia pidemmältä ajalta. Yhdistäminen ja tekstiviestitiedot sisältyvät hintaan.

Puhelun yhdistäminen ja tietojen lähettäminen tekstiviestillä sisältyvät puhelun hintaan.

Jos puhelu yhdistetään maksulliseen yritys- tai palvelunumeroon, yhdistetyn puhelun ajalta peritään kyseisen numeron voimassa oleva hinta. 02 Taksi -palvelun kautta yhdistetty puhelu ei sisälly puhelinliittymäsi puhepakettiin.

Puheluiden nauhoitus

Nauhoitamme puhelusi osapuolten asiointiin liittyvien oikeuksien turvaamiseksi. Käytämme puhelutallenteita asiakaspalvelumme laadun ja osaamisen kehittämiseen sekä petoksellisen toiminnan ehkäisemiseen. Tallentaminen tapahtuu tietoturvallisesti tietosuoja-asetuksen ja muiden säädösten puitteissa. Tallenteita ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Puheluiden taltiointeja käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joita koskee vaitiolovelvollisuus.

Pin It on Pinterest