Taksi Lappeenranta

Luotettavat taksit Lappeenrannassa ovat nyt kaikki saatavilla yhdestä paikasta – 02 Taksista. Voit vertailla Lappeenrannan taksien hintoja, auton saapumisaikoja sekä arvosteluja helposti ja vaivattomasti ennen valintaasi.

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Lappeenrannan taksit yhdestä paikasta

Taksi Saimaa
Taxin logo

Taksihinnasto Lappeenranta

02 Taksin kautta tilaat Lappeenrannassa Taksi Saimaan, Menevän ja Taxinin tavalliset taksit sekä tilataksit kyseisen yhtiön hinnoittelun mukaisesti. Tilaa taksi lennosta tai ennakkoon, niin 02 Taksin sovelluksesta kuin puhelinpalvelusta.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Paikalliset taksit Lappeenrannassa tilaat numerosta 020230

02 Taksi on vaivaton tapa tilata taksi Lappeenrannassa ja koko Suomessa!

Tilaa taksi helposti ja nopeasti, seuraa kartalta auton saapumista ja arvostele kyyti matkasi jälkeen. Soita taksin tilausnumeroon 020230 missä päin Suomea tahansa. Yksi numero tavoittaa kaikki taksit Lappeenrannassa ja koko Suomessa!

Tarvitsetko Lappeenrannan tilataksia? Sekin hoituu 02 Taksista! Mikäli olet vailla Lappeenrannan Kela-taksia tai invataksia, puhelinpalvelumme yhdistää sinut paikkakuntasi Kela-taksin tai invataksin tilausnumeroon.

Tilaa taksi Lappeenrannassa ilmaiseksi sovelluksella

02 Taksi tuo taksin tilaukseen enemmän valinnanvapautta, antaen käyttäjälle mahdollisuuden valita kyytinsä itse. Voit vertailla takseja hinnan, nopeuden sekä asiakasarvioiden perusteella.

Jotkut saattavat suosia edullisinta vaihtoehtoa, kun taas toiset haluavat ylellisempää matkaa viiden tähden palveluilla. Kun kerrot ilmoitat matkasi määränpään jo taksia tilatessasi, saat matkallesi kiinteän hinnan.

Kun tarvitset taksia Lappeenrannassa, 02 Taksin sovellus ja puhelinpalvelu pitää huolen siitä, että kyyti on aina saatavilla!

Taksin ennakkotilaus Lappeenrannassa

Taksin ennakkotilauson kätevä keino taata oikeanlainen auto oikeaan aikaan. Jos olette lähdössä isommalla porukalla matkalle, varmista etukäteen käyttöönne tilataksi, joka ajaa pihaan valmiiksi odottamaan tilattuna aikana.

02 Taksin sovelluksesta voit tehdä ennakkotilauksen 7 päivää ja ja palvelunumerosta aikaisintaan 30 päivää ennen noutoajankohtaa.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest