Taksi Kuopio ja Tahko

Kuopion taksit löydät 02 Taksista. Kun siis liikut täällä kalakukkokaupungissa tai sen kulmilla Siilinjärvellä, käytä ilmaista 02 Taksi -sovellusta taksin tilaukseen.

Sovelluksessa voit vertailla, valita ja tilata paikallisten taksiyhtiöiden kyytejä hinnan, saapumisajan ja arviointien mukaan.

Valitse vaikka edullisin kyyti kiinteällä hinnalla tai kiireemmän päällä nopeimmin luoksesi saapuva auto!

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Kuopion taksit yhdestä paikasta

vievie logo
iTaksi
EHT-Line
ecoride logo
Tahkon Taksi

Taksihinnasto Kuopio ja Tahko

Tavalliset taksit ja tilataksit tilaat Kuopiossa VieVien, Menevän, iTaksin, EHT-Linen, Taksiykkösten ja Tahkon Taksin hinnoittelun mukaiseen hintaan. Tilaa kyyti saman tien tai ennakkoon.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

02 Taksilla sukkelasti Kuopion tapahtumiin ja kohteisiin

Pohjois-Savon maakuntakeskuksessa, Kuopiossa, voi turvautua 02 Taksiin monissa tilanteissa.

Taksi helpottaa työmatkailijan siirtymistä kotoa tai toimistolta Kuopion rautatieasemalle Asemakadulle, luovimista Kuopio Tanssii ja Soi -tanssifestivaaleilla ja Kuopiorockiin Väinölänniemelle kulkemista vaikka Satamakadun Scandicin tai Puijonsarven hotelleilta.

Kun taksin pääsee itse valitsemaan sovelluksessa, voi räätälöidä kyytinsä tilanteeseen sopivaksi.

Ota hoppua helpottamaan lähimpänä sinua oleva taksi, tai mikäli taksin hinta askarruttaa ja haluaisit matkustaa tarkalla markalla, valitse halvin taksi. Sovelluksella saat kiinteän hinnan kyydille, joten tiedät etukäteen, mitä kyyti tulee kustantamaan.

Kuopio, Taksi ja mutkatonta matkustamista

Jos haluat taksipalvelua ihan oikeelta immeiseltä, soittamallakin kyyti kyllä löytyy.

02 Taksin palvelunumero on kuntariippumaton, ja sieltä sinulle välitetään kaikkien taksiyhtiöiden kyytejä. Voit soittaa numeroon myös suoraan sovelluksesta. 02 Taksista vastataan jopa muutamassa sekunnissa, joten vältyt pitkältä jonotukselta.

Sovelluksessa kyytejä tarjoavat tarkoin valitut taksiyhtiöt, jotka moni tuntee jo ennestään liikenteestä.

Tarvitsetko Kuopion invataksia tai Kela-taksia? 020230-puhelinpalvelumme yhdistää sinut Kela-taksin tai invataksin tilausnumeroon.

Kyyti kuntoon valmiiksi – tilaa taksi ennakkoon Kuopiossa

Taksin ennakkotilaus on mahdollista tehdä sekä 02 Taksi -sovelluksessa että -palvelunumerossa.

Käytä ennakkotilausta silloin, kun haluat saada auton varmasti tiettyyn kellonaikaan tietylle päivämäärälle – vaikka siirtyessäsi junalle tai Kuopion lentoasemalle, tai kun tiedossa on tilaisuus, johon ei sovi saapua sateen ja tuulen tuivertamana. Tilataksin kyydissä matkustat mukavasti matkatavaroiden kanssa.

Kuopion taksit, yksi palvelu

Taksipalvelu löytyy nyt suoraan omasta puhelimestasi, kun lataat ilmaisen 02 Taksi -sovelluksen tai laitat talteen numeron 020230. 02 Taksilla kulku säästää hermoja ja aikaa, jopa rahaa.

Säästyt turhilta mutkilta, kun reitti on valittu vain sinua ajatellen. Taksissa on sitä paitsi mukava matkustaa ovelta ovelle, kelillä kuin kelillä!

Taksilla rinteeseen – Tahkon taksit löydät 02 Taksista

Monot jalkaan ja menoks! 02 Taksilla suuntaat vaivattomasti Tahkon rinteisiin ja after skille. Tahkon taksit tavoitat muutamassa näpäytyksessä suoraan sovelluksesta tai soittamalla numeroon 020230!

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest