Taksi Varkaus

02 Taksista et vain tilaa taksia vaan myös vertailet ensin, haluatko edullisimman, nopeimmin luoksesi saapuvan vai eniten tähtiä asiakkailtaan saaneen taksin.

Kokeile 02 Taksia seuraavan kerran, kun haluat vertailla kyytejä ja tilata tilanteeseesi parhaiten sopivan auton!

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Varkauden taksit yhdestä paikasta

Varkauden aluetaksi
vievie logo
EHT-Line

Taksihinnasto Varkaus

Varkaudessa 02 Taksista tilaat kyydit Varkauden Aluetaksin, VieVien ja EHT-Linen hinnoittelun mukaisesti. Käytä sovellusta ja katso vaihtoehdot, tai soita 02 Taksin palvelunumeroon.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Vieraana Varkaudessa? Taksi on oma reittioppaasi

Pohjois-Savossa sijaitseva Varkaus on eritoten kesämatkailijan ja Suomi-reissaajan suosikkipaikkoja. Saimaan äärellä sijaitseva kunta tarjoaa monta mukavaa kohdetta ja tekemistä mökkeilystä tapahtumiin.

Kun paikat eivät ole niin tuttuja ja omaa autoa ei ole käytössä, on helppoa turvautua taksiin. Tutustu vaikka kesän kärkikinkereihin kuuluvaan Sampea ja Samppanjaa -festivaaliin taksin kyydissä, niin voit ottaa rennosti yöhön asti.

02 Taksista tilattu kuljetus kyllä kulkee silloinkin, kun alat itse väsähtää!

Majoituksenkin löydät nopeasti ja helposti paikallisen taksin penkillä. Voit jättää karttojen tutkiskelun ja hypätä taksiin, joka vie sinut esimerkiksi hotelli Oscariin, Warkaus-salin kylkeen Kauppatorille.

Taksilla sukkana sinne, minne kiire näyttää

Kuten juna-asemalle Relanderinkadulle, tärkeään työhaastatteluun, Varkauden teatteriin Laivalinnankadulle tai johonkin muuhun tilaisuuteen.

02 Taksista tilatun taksin kuljettaja tuntee Varkauden väylät osaten varmasti viedä sinut ripeintä reittiä perille. Näin ei parkkipaikan etsimisestä ja parkkimaksuistakaan tarvitse murehtia.

Kun 02 Taksi löytyy valmiina omasta puhelimesta, riittää muutama painallus ja olet tilannut jo taksin. Näet kartalta, missä luoksesi saapuva taksi liikkuu, ja voit olla valmiudessa oikeaan aikaan hypätäksesi matkaan.

Tiesitkö, että voit myös soittaa kyydin 02 Taksin palvelunumerosta 020230?

Numerossa asiakaspalvelija etsii ja tilaa puolestasi taksin. Jos sinulla on sovellus, voit soittaa myös siitä suoraan palvelunumeroon. 020230 on koko Suomen laajuinen taksin tilausnumero, joka palvelee yötä päivää.

Taksin ennakkotilaus turvaa kyydin saannin tärkeissä tilanteissa

Tietyt tilanteet vaativat tiettyä taksia ja takuuvarmaa kyytiä. Isompi porukka tarvitsee tilataksin, pyörätuolilla liikkuva invataksin ja lemmikin kanssa matkustaville saattaa olla tarjolla omanlaiset taksinsa. Myös lentokentälle ja junalle on päästävä ajoissa.

Taksin ennakkotilauksella varmistat, että toivomasi kyyti on pihassa odottamassa oikeaan aikaan.

Ennakkotilauksen voi tehdä perinteisen soittamisen lisäksi myös maksuttomalla 02 Taksi sovelluksella.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest