Taksi Oulu

02 Taksista löytyy taksi Oulussa liikkuville ja Pohjanlahden rannalla kyläilijöille!

02 Taksin sovelluksessa ja puhelinpalvelussa pääset vertailemaan Oulun takseja hinnan, auton saapumisajan ja arvostelujen perusteella.

02 taksi turku

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Oulun taksit yhdestä paikasta

otaxin logo
iTaksi
Fixutaxi
Snäpi
24 Taxi logo

Taksihinnasto Oulu

Voit tilata tilataksin ja tavallisen taksin Oulussa Menevän, iTaksin, OtaxinFixuTaxin, Snäpin ja 24 Taxin hinnoittelun mukaiseen hintaan. Käytä tilaukseen sovellusta tai soita numeroon 020230.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Taksit Oulussa tilaat yhdestä numerosta

Pulmatilanteissa tai henkilökohtaisen avun tarpeessa voit soittaa 02 Taksin palvelunumeroon 020230. Ystävälliset asiakaspalvelijat opastavat sinua ja tilaavat sinulle taksin Oulun lisäksi kaikkialla Suomessa, vuorokauden ympäri!

Matkatavarat ja muut kimpsut sekä kampsut kulkevat helposti tilataksin kyydissä ja auto suuntaa suorinta tietä ilmoittamaasi osoitteeseen.

Tarvitsetko kenties Oulun Kela-taksia tai invataksia? Puhelinpalvelumme yhdistää sinut paikkakuntasi Kela-taksin tai invataksin tilausnumeroon.

Ennakkotilaa taksi Oulussa

Kyydin tilausta ei kannata jättää viime tinkaan, kun on lähdettävä matkalle tai tärkeään tilaisuuteen. Ennakkotilaus on varmin tapa saada oikeanlainen auto, esimerkiksi tilataksi tietylle päivälle ja kellonajalle.

Ennakkoon tilaamalla säästät myös aikaa ja hermojen turhaa kiristymistä, sillä tiedät auton saapuvan pihaan haluamanasi ajankohtana.

Taksi Oulussa maksuttomalla sovelluksella

02 Taksin sovelluksesta näet palvelun piiriin kuuluvat paikalliset taksiyhtiöt, joiden ammattitaitoon voit huoletta luottaa kaikissa taksitarpeissa.

Paitsi että sovellus kokoaa yhteen useat taksit Oulussa, on se kulkijaystävällinen kyyti myös syystä, että voit itse vertailla ja valita vaikka sen halvimman kyydin oman maun mukaan.

Jos minuutit painavat aikataulussa, nopeimmin saapuvan auton. Jos taas tähdillä on väliä, voit valita sen firman kuljettajaksesi, joka on saanut asiakkailta parhaat arviot.

Mietityttääkö taksimatkan hinta? Ilmoittamalla matkasi määränpään, saat kyydillesi kiinteän hinnan!

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Summary
TaxiService
Service Type
TaxiService
Fonecta Oy
020202 Palvelut Oy,
Joukahaisenkatu 1,Turku,20520 ,
Telephone No.020230
Finland
Finland
020202 - Taksi samasta numerosta, kaikkialla.
02 Taksi yhdistää luotettavat taksiyhtiöt ja asiakkaat. Tilaa taksit Turussa numerosta 020230 (1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm) tai lataa 02 Taksi -sovellus.

Pin It on Pinterest