02 Taksi Oulu

02 Taksista löytyy kyyti kaikille oululaisille ja Pohjanlahden rannalla kyläilijöille.

02 Taksi on ilmainen sovellus, jossa voit vertailla luotettavien taksiyhtiöiden kyytejä niiden hinnan, saapumisajan ja arvostelujen perusteella. Voit tilata auton, seurata sen saapumista kartalta ja arvostella matkan jälkikäteen.

02 taksi turku

Tilaa ilmaiseksi sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa taksi soittamalla
020230

Puhelusta veloitetaan 1,50 €/puhelu + 0,049 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,50 €/puhelu + 0,049 €/sek.

Oulun taksit yhdestä paikasta

otaxin logo
iTaksi
Fixutaxi
Snäpi
24 Taxi logo

Taksihinnasto Oulu

Tilataksin ja tavallisen taksin tilaat Oulussa Menevän, iTaksin, OtaxinFixuTaxin, Snäpin ja 24 Taxin hinnoittelun mukaiseen hintaan. Käytä tilaukseen sovellusta tai soita numeroon 020230.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Tilaus ei ota kauan aikaa – yksi numero 020230 riittää

Jos koet mukavammaksi taksin soittamisen, meillä on iloksesi myös valtakunnallinen palvelunumero 020230. Siellä 02 Taksin ystävällinen asiakaspalvelija etsii toiveitasi vastaavan kyydin.

Numero on toden totta paikkakunnasta riippumaton, joten yksi numero riittää kyydin tilaukseen kaikkialla Suomessa!

Oulun taksit yhdessä paikassa – kätevästi kyyti aina kun tarvitset

Jos julkiset eivät houkuta, Pohjois-Pohjanmaan maakuntakeskus on sinulle vierasta maata ja kulkemiseen kuluvaa aikaa ei saisi valua hetkeäkään hukkaan, tilaa 02 Taksin kautta kyyti.

Sovelluksesta näet palvelun piiriin kuuluvat paikalliset taksiyhtiöt, joiden ammattitaitoon voit huoletta luottaa kaikissa taksitarpeissa.

Mietityttääkö taksimatkan hinta? Ilmoittamalla matkasi määränpään, saat kyydillesi kiinteän hinnan!

Kenties saavuit Kuusisaaressa järjestettäville Qstock-musiikkifestivaaleille?

Kulje matka majapaikasta kohteeseen helposti taksin penkillä. Tai jos muut tapahtumat, kuten Oulun musiikkijuhlat tai musiikkivideofestivaalit ilmakitaransoiton MM-kisoineen kiinnostavat, voit heittää vapaasti viihteelle liikkumalla tapahtumissa taksilla.

Tilaa pirssi myös sujuviin siirtymisiin esimerkiksi Oulun Rautatieasemalle Rautatienkadulle tai lentoasemalle Lentokentäntielle.

Matkatavarat, puvut ja muut kimpsut sekä kampsut kulkevat helposti tilataksin kyydissä ja auto suuntaa suorinta tietä ilmoittamaasi osoitteeseen.

Ennätä ajoissa paikalle tekemällä taksin ennakkotilaus

Kyydin tilausta ei kannata jättää viime tinkaan, kun on lähdettävä matkalle tai tärkeään tilaisuuteen. Ennakkotilaus on varmin tapa saada oikeanlainen auto, esimerkiksi tilataksi tietylle päivälle ja kellonajalle.

Ennakkoon tilaamalla säästät myös aikaa ja hermojen turhaa kiristymistä, sillä tiedät auton saapuvan pihaan haluamanasi ajankohtana.

02 Taksissa on moni asia mukavasti – kokeile ja totea itse

Paitsi että sovellus kokoaa yhteen useat Oulun seudun taksit, on se kulkijaystävällinen kyyti myös syystä, että voit itse vertailla ja valita vaikka sen halvimman kyydin oman maun mukaan.

Jos minuutit painavat aikataulussa, nopeimmin saapuvan auton. Jos taas tähdillä on väliä, voit valita sen firman kuljettajaksesi, joka on saanut asiakkailta parhaat arviot.

Pulmatilanteessa tai henkilökohtaisen palvelun tarpeessa sovelluksesta voit myös soittaa suoraan tilausnumeroon 020230. Siellä Suomen parhaaksi valittu asiakaspalvelu hoitaa taksin tilauksen puolestasi.

Tarvitsetko kenties Oulun Kela-taksia tai invataksia? Puhelinpalvelumme yhdistää sinut paikkakuntasi Kela-taksin tai invataksin tilausnumeroon.

Merikosken voimalaitos Oulussa
Merikosken voimalaitos Oulussa

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,50 €/puhelu + 0,049 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Summary
TaxiService
Service Type
TaxiService
Fonecta Oy
020202 Palvelut Oy,
Joukahaisenkatu 1,Turku,20520 ,
Telephone No.020230
Finland
Finland
020202 - Taksi samasta numerosta, kaikkialla.
02 Taksi yhdistää luotettavat taksiyhtiöt ja asiakkaat. Tilaa taksit Turussa numerosta 020230 (1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm) tai lataa 02 Taksi -sovellus.

Pin It on Pinterest