Taksi Pohjois-Pohjanmaa

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Pohjois-Pohjanmaalla. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Pohjois-Pohjanmaalla

Lähtisitkö Pohjois-Pohjanmaalle? 02 Taksista löydät taksikyydit niin Kalajoen hiekkarannoille, Oulangan kansallispuistoon kuin vaikkapa Oulun Toripolliisia moikkaamaan.

Pohjois-Pohjanmaa on kuin Suomi-neidon vyö – se ulottuu Perämeren rannalta aina itärajalle asti. Maakunnan suurimpia kaupunkeja ovat Oulu, Raahe, Ylivieska ja Kuusamo.

Taas kutsuu mua Kuusamo, Ruka ja Kalajoki

Kuusamon polveilevissa maisemissa kanjonimaiset laaksot, kuohuvat kosket ja könkäät sekä korkeat laet Pyhätunturilta Valtavaaraan kutsuvat ihmettelemään luonnon kauneutta.

Rukatunturi ja Rukan talviurheilukeskus ovat omiaan lasketteluun, hiihtoon ja moottorikelkkailuun. Alueelle tullaan myös ruskamatkoille ja vaeltamaan. Rukalle päättyy Karhunkierros-vaellusreitti.

Kesäreissu Kalajoen hiekkarannoille on ikimuistoinen elämys – onhan se ollut suosittu lomakohde jo 1970-luvulta lähtien. Kunta tunnetaan myös maataloudestaan, joten tuoretta lähiruokaa on taatusti tarjolla.

Maistuvaa murkinaa ja mieluisia matkamuistoja

Pohjois-Pohjanmaan ruokakulttuuri on saanut vaikutteita niin idästä kuin lännestä. Oulun seudulla nautitaan nahkiaisista, Kokkolassa Perämeren lohta ja siikaa ja Koillismaalla lakkaa, poroa ja riistaherkkuja.

Matkalla kannattaa piipahtaa myös paikallisissa tehtaanmyymälöissä ja käsityöpajoissa. Esimerkiksi Kalajoen Karkkipaja (Tynkä), Peura Puukko tehtaanmyymälä (Kalajoki), Sievi Shop (Sievi) Reima Outlet (Kempele), Paimenpoika Juustomyymälä (Kuusamo), Kuusamon Uistin tehtaanmyymälä (Kuusamo), Kylmänen Food Oy tehtaanmyymälä (Oulu ja Pudasjärvi) ja Birgitin paja (Rahja) tarjoavat paikallisia herkkuja, käsityötä ja laatutuotteita kotiin viemisiksi.

Matkamusiikit – check!

Pohjois-Pohjanmaan monet kolkat ovat lauluista tuttuja – ja mikäpä olisikaan parempaa matkamusiikkia. Ota siis soittolistallesi ainakin nämä:

  • Kymmenen virran maa (Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakuntalaulu)
  • Kalajoen hiekat (Tapani Kansa)
  • Kuusamo (Danny)
  • Rukan reisu (Vesa-Matti Loiri)
  • 100 km Ouluun (Scandinavian Music Group)

Minne tiesi viekin, 02 Taksin avulla matkustat mukavasti ja helposti – joka päivä, ympäri vuoden!

Pin It on Pinterest