3.1.2024

Oulun lentoasema oli viime vuonna oululaisten taksitilausten yleisin määränpää

02 Taksin tilausdatan mukaan Oulussa käytettiin taksia viime vuonna eniten silloin, kun lähdettiin matkoille, juhlimaan tai sairaalaan. Oulussa kaikkein suosituin määränpää oli Oulun lentoasema.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksin tilausdatan mukaan taksi otetaan Oulussa käyttöön silloin, kun lähdetään matkalle, juhlimaan tai sairaalaan. Viime vuoden kolme suosituinta taksimatkan määränpäätä olivat lentoasema, rautatieasema ja OYS. Näiden jälkeen eniten takseja tilattiin suosittuihin ravintoloihin.

Kaikissa suurissa kaupungeissa suosituimmat määränpäät ovat saman tyyppisiä. Valtakunnallisesti katsottuna ne ovat kaikki rautatieasemia, satamia tai lentoasemia. Yleisimpiä taksinkäyttötilanteita yhdistää se, että kyyti tarvitaan jonain tiettynä aikana.

”Suomalainen taksi on edelleen turvallinen kulkuväline ja siihen luotetaan silloin, kun ei olla itse ajokunnossa tai halutaan matkustaa tietyllä aikataululla. On silti totta, että taksinkäyttäjän täytyy olla aiempaa tarkempi sen suhteen, mitä kautta taksin tilaa. Me 02 Taksissa kokoamme yhteen luotettavat kotimaiset taksiyhtiöt, jotta asiakas voi meidän kauttamme tilata aina turvallisen kyydin”, kertoo 02 Taksin Business Lead Sami Kultala.

10 suosituinta taksitilausten määränpäätä Oulussa vuonna 2023

1. Oulun lentoasema
2. Oulun rautatieasema
3. OYS
4. Ravintola Kaarlenhovi
5. Ravintola Pataässä
6. Bar Ihku
7. Viihdemaailma Ilona
8. Musa-Vintti
9. Ouluhalli
10. Linja-autoasema

Kymmenen suosituinta taksitilausten määränpäätä valtakunnallisesti vuonna 2023

1. Helsinki-Vantaan lentoasema
2. Kupittaan asema
3. Tampereen rautatieasema
4. Helsingin päärautatieasema
5. Turun satama
6. Turun päärautatieasema
7. Seinäjoen Matkakeskus
8. Oulun lentoasema
9. Turun linja-autoasema
10. Oulun rautatieasema

Asiasta uutisoi myös Kaleva.

Pin It on Pinterest