Taksi Kouvola

Taksit Kouvolassa tarjoaa 02 Taksi!

02 Taksin ilmainen, helppokäyttöinen sovellus kannattaa ladata puhelimeen, sillä kun seuraavaksi tarvitset taksia, näet sovelluksesta nopeasti useampien taksiyhtiöiden kyydit, joita voit vertailla hinnan, arvostelujen ja nopeuden mukaan.

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Kouvolan taksit yhdestä paikasta

Kymenlaakson taksi
Kymenlaakson kyydinvälitys

Taksihinnasto Kouvola

Kouvolan taksit tilaat Kymenlaakson Taksin ja K-Taksin hinnoittelun mukaiseen hintaan. Voit tilata sekä tavallisen että tilataksin sovelluksesta tai numerosta 020230, myös ennakkoon.

Hetkinen…
Hetkinen…

Valitse sopiva taksi Kouvolassa ja tilaa auto luoksesi…

…äläkä turhaan etsi taksitolppaa saati jonota tolpalla vuoroasi.

Kun taksi on tulossa, näet kartalta missä auto liikkuu, ja matkan päätyttyä voit arvostella kyytisi ja vaikuttaa näin palvelun laatuun.

Taksit Kouvolassa tilaat myös soittamalla

02 Taksilla on myös palvelunumero 020230, josta saat tilattua kyydin mistä tahansa Suomesta, jos sinulla on esimerkiksi erityistoiveita taksin suhteen.

02 Taksi on näin ollen yksi palvelu, joka taksia tarvitsevien iloksi kokoaa samaan paikkaan kaikki Suomen taksit!

Minne matka? Ketterät taksikyydit Kouvolassa saat 02 Taksista

Moni hyppää taksiin, kun on siirryttävä juna-asemalle tai lentokentälle.

Taksilla kun tietää reitin kulkevan suorinta tietä turhia kadunkulmia kiertelemättä. Taksilla kulkeminen säästää myös aikaa ja tarjoaa mukavamman tavan matkustaa.

Kesäkuumalla ei paahde paina ilmastoidussa autossa, omaa tilaa ja rauhaa riittää ja matkatavaratkin kulkevat näppärämmin mukana kuin julkisten penkillä.

02 Taksin sovelluksesta tilaat nopeasti kyydin. Näet saman tien omasta puhelimestasi, mikä kyyti on esimerkiksi edullisin Kouvolan Matkakeskuksesta sijaitsevalta rautatieasemalta Hallituskadulta kotiin tai vaikka toimistolle. Voit myös valita kyydille kiinteän hinnan, jolloin tiedät mitä matka tulee maksamaan.

Tai jos on ennätettävä Kouvolan Teatteriin Salpausselänkadulle keskustaan, saat tiedon mikä taksi on lähimpänä sinua ja näin ollen nopeimmin perillä teatterilla.

Lataa 02 Taksi ja kokeile kyydin tilaamista!

Voit myös aina soittaa numeroon 020230 ja antaa asiakaspalvelijan etsiä sinulle sen sopivimman taksin.

Numerosta välitetään kaikkien Suomessa toimivien taksiyritysten kyytejä, kun taas taksisovellus välittää 02 Taksin yhteistyökumppaneiden kyytejä.

Tavallinen vai tilataksi? Kaikki taksit Kouvolassa hoituu 02 Taksista

02 Taksista tilaat tavallisen taksin, kuten myös tilataksin vaikkapa silloin, kun lähdette perheen kera huvittelemaan hotellilta Tykkimäen huvipuistoon Kanuunankujalle.

Vältät varsinkin ruuhka-aikaan parkkipaikan etsimisen, parkkimaksut ja ajan valumisen harakoille, kun kurvaat taksilla suoraan huvipuiston portille.

Jos Kouvolan kulmat eivät ole tuttuja, ei tarvitse perille löytämistäkään ja kartan tutkiskelua miettiä, sillä 02 Taksin kautta tilatun auton taksinkuljettaja hoitaa porukkasi perille varmoin ja turvallisin ottein.

02 Taksiin on valittu vain luotettavia, hyvällä maineella varustettuja taksiyhtiöitä toteuttamaan asiakkaiden kuljetuksia.

Taksin ennakkotilaus Kouvolassa

02 Taksin sovelluksesta ja numerosta 020230 voi tehdä taksin ennakkotilauksen. Taksi ennakkoon on omiaan eritoten silloin, kun tarve on tietynlaiselle autolle, kuten tilataksille, tiettynä päivämääränä ja kellonaikana. Ennakkotilauksella lähtöä voi tehdä levollisemmin, kun auton saapumista ei tarvitse sen enempää miettiä.

Arvostatko taksipalvelussa valinnanvapautta ja läpinäkyvyyttä?

Silloin 02 Taksin tulee ehdottomasti löytyä puhelimestasi – joko sovelluksen, numeron 020230 tai molempien muodossa!

Sovelluksesta pystyy jopa suoraan soittamaan palvelunumeroon, jos taksin tilaukseen haluaa henkilökohtaista apua asiakaspalvelijalta.

Katso, mitä kyytejä sovellus tarjoaa, vertaile valintasi mukaan ja tilaa taksi. Näet hinnat, auton saapumisajan ja taksien saamat arvostelut kätevästi kaikki samasta paikasta.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest