Taksi Pori

Täällä Satakunnan maakuntakeskuksessa tavoitat taksit ilmaisesta 02 Taksi -sovelluksesta, josta näet nopeasti eri taksiyhtiöiden tarjoamat kyydit.

Lisäksi voit vertailla Porin takseja ja tilata kyytejä hinnan, arvostelujen ja nopeimmin luoksesi saapuvan auton mukaan, seurata taksin saapumista kätevästi kartalta ja arvostella kyytisi jälkikäteen. Hiuka häävii!

02 taksi pori

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Porin taksit yhdestä paikasta

Taksi Länsi-Suomi
Aito Taksi
iTaksi

Taksihinnasto Pori

Porissa saat tilattua kyydin 02 Taksin kautta Taksi Länsi-Suomelta, Aito Taksilta ja iTaksilta niiden hinnoittelun mukaiseen hintaan. Tilaa tavallinen taksi tai tilataksi saman tien tai ennakkoon 02 Taksin sovelluksesta tai puhelinpalvelusta.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

02 Taksi -palveluun kuuluu sovelluksen lisäksi valtakunnallinen taksin tilausnumero 020230, josta voit halutessasi soittaa kyydin. Numero toimii koko Suomen alueella, liikuit missä päin maata tahansa.

Porin monet taksit löytyvät nyt siis yhdestä ja samasta paikasta! Lataa sovellus, niin saat enemmän taksivaihtoehtoja ja valinnanvaraa kyydin tilaukseen. Numero 020230 riittää puolestaan ainoaksi taksinumeroksi puhelimeesi.

 

Pori, taksi ja sujuva matka

Tilaa auto taksisovelluksesta tai soittamalla palvelunumeroon 020230 esimerkiksi silloin, kun lähdette keikoille Merin-Poriin Yyterin Virkistyshotelliin, suuntaatte Kokemäenjoen syliin Kirjurinluotoon heinäkuisille Pori Jazzeille tai suositulle Porispere-festivaalille. Taksilla pääsee mukavasti myös Ässien peliin Isomäkeen katsomaan kiekkoa.

02 Taksin kanssa toimivien, luotettavien taksiyhtiöiden kuljettajien käsiin voit jättää niin ikään työasioissa siirtymiset vaikka Porin matkakeskuksen ja kodin välillä, teatteri-illan kulkemiset ja kaikki muut tilanteet, joissa ei ole mahdollisuutta oman auton tai julkisten käyttöön.

02 Taksista tilaat Porin taksin ennakkoon

Muistathan, että taksin ennakkotilaus säästää aikaa, vaivaa ja hermoja tiukkojen aikataulujen alla.

Jos olet lähdössä lomalle tai haluat varmistaa tilataksin saannin tietylle päivämäärälle ja kellonajalle, tee taksin ennakkotilaus.

Taksikeskus, taksitolppa vai 02 Taksi?

02 Taksin kautta tilatuissa kyydeissä voit säästää oikeasti euroja.

Näet sovelluksesta, mikä taksiyhtiö tarjoaa edullisimman kyydin, ja kun ilmoitat sovellukseen osoitteen, johon olet matkalla, saat kyydille vielä kiinteän hinnan.

Näin varmistat edullisimman taksin ja hinnan, joka pitää koko matkan ajan. Mikäli sinulle on tärkeämpää saada auto nopeasti, sovellus kertoo, mikä taksi on sinua lähimpänä.

Tilaa taksi Porissa ilmaiseksi sovelluksella

Saavuitko lennolta Porin lentoasemalle tai junalla rautatieasemalle, Sokos Hotel Vaakuna -hotelli pitäisi löytää tai toimisto, jonne olet matkalla työvierailun merkeissä?

Jos reitin selvittäminen ja suunnistaminen kohteeseen itse ei houkuta, nappaa kyyti 02 Taksin kautta.

Taksilla matkustat mahdollisimman vaivattomasti ja rauhallisin mielin osoitteesta toiseen. 02 Taksista auton tilaus käy kaiken lisäksi nopeasti ja helposti.

Sovelluksesta näet heti, milloin taksi on saatavilla milläkin hinnalla, ja soittamalla puhelinpalveluun 020230 Suomen paras asiakaspalvelija etsii sinulle toiveitasi vastaavan kyydin.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Summary
TaxiService
Service Type
TaxiService
Fonecta Oy
020202 Palvelut Oy,
Pohjoisranta 11 F,Pori,28100 ,
Telephone No.020230
Finland
Finland
020202 - Taksi samasta numerosta, kaikkialla.
02 Taksi yhdistää luotettavat taksiyhtiöt ja asiakkaat. Tilaa taksi numerosta 020230 (1,25€/puhelu + 0,049€/sek +pvm/mpm) tai lataa ilmainen 02 Taksi -sovellus.

Pin It on Pinterest