Taksi Joensuu

02 Taksin avulla tilaat taksin Joensuussa nopeasti ja helposti! Voit soittaa numeroon 020230 tai käyttää ilmaista sovellusta. Sovelluksessa voit myös verrata alueen yrityksiä sekä niiden hintoja, saapumisaikoja ja arvosteluja.

Olipa määränpäänä Joensuu, Kitee tai Ylämylly, taksin saat kauttamme varmasti!

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Joensuun taksit yhdestä paikasta

Lähitaksi
taksi itä-suomen logo

Taksihinnasto Joensuu

Taksin tilaus onnistuu kätevästi sekä 02 Taksi -sovelluksella että puhelinpalvelussa 020230. Pohjois-Karjalan alueella voit nauttia kumppaniemme Taksi Itä-Suomen, Menevän ja Taksiykkösten turvallisista kyydeistä. Hinnastot löydät alta!

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Tilaa taksi Joensuussa kätevällä sovelluksella

Kerro meille, milloin haluat matkustaa, niin me huolehdimme lopusta.

02 Taksi -sovellukseen voit syöttää lähtöpaikan, määränpään sekä toivotun ajankohdan, niin pääset vertailemaan kyytejä ja niiden hintoja. Tilaamalla kyydin 02 Taksista, taksimatkan hinta on aina etukäteen tiedossasi.

Palvelumme kattaa kaikki Pohjois-Karjalan paikkakunnat. Niihin kuuluvat maakuntakeskus Joensuu ja kaupungeista Kitee, Lieksa, Nurmes ja Outokumpu sekä kunnat Ilomantsi, Juuka, Kontiolahti, Liperi, Polvijärvi, Rääkkylä ja Tohmajärvi.

Taksin Joensuussa tilaat soittamalla 020230

Tilaatko taksin mieluiten puhelimitse? Myös se onnistuu 02 Taksista! Uutterat asiakaspalvelijamme auttavat sinua vuorokauden ympäri numeroossa 020230.

Mikäli tarvitset Joensuussa invataksia tai Kela-taksia, puhelinpalvelumme yhdistää sinut paikkakunnan Kela-taksin tai invataksin tilausnumeroon.

Tilaa taksi Joensuussa heti tai ennakkoon

Taksin tilaus Joensuun sekä muiden paikkakuntien alueella on helppoa sekä sovelluksessa että puhelimella. Voit tilata auton suoraan tai tehdä ennakkotilauksen, jolloin kyyti saapuu luoksesi sovittuna kellonaikana.

Jos tiedät matkustavasi ruuhka-aikana tai sinulla on tarkka aikataulu, voi olla helpointa tehdä taksin ennakkotilaus.

Joensuun lentokentälle, konserttiin tai vaikkapa kokoukseen on helppo lähteä, kun taksi tai tilataksi odottaa sovitusti sinua ja seuruettasi.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest