7.6.2021

02 Taksi -sovellukselle Avainlippu

02 Taksi on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että 02 Taksi -sovellukselle on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa toteutetusta tuotteesta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen 02 Taksi -sovellukselle. 02 Taksi on koko maan kattava taksien tilaus- ja vertailupalvelu. Se kokoaa luotettavien, hyvämaineisten ja paikallisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on tehty Suomessa ja työllistää Suomessa. Tuotteen kotimaisuusaste tulee olla vähintään 50 prosenttia. 02 Taksi -sovellus on suunniteltu ja kehitetty 100 % Suomessa.

”02 Taksissa yhdistyy useampikin kotimaisuusteko. Teemme tuotekehitystä yhdessä suomalaisten yhteistyökumppaniemme kanssa, ja palvelu on kehitetty nimenomaan suomalaisille. Sen lisäksi 02 Taksi tuo työtä jo yli 40 taksiyhtiölle ja niiden kuljettajille sekä Suomessa sijaitsevalle puhelinpalvelullemme. Tämä on ollut meille merkittävä asia varsinkin kuluneen korona-jakson aikana”, kertoo 02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi.

Avainlippu on hyvin tunnettu merkki, sillä yli 90 prosenttia suomalaisista tuntee sen. Jopa 75 prosenttia suomalaisista kertoo Avainlipun motivoivan heitä ostopäätöksessään. Merkkiin liitetään paljon positiivisia mielikuvia suomalaisuudesta, luotettavuudesta ja vastuullisuudesta. 02 Taksin tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen helpottamalla turvallisen taksin tilaamista ja tarjoamalla tasapuolisen kyytien vertailun.

Lataa sovellus!

App Store linkhanki google play palvelustaAppGallery link

Pin It on Pinterest

Share This