16.3.2021

Taksi Häme liittyy mukaan valtakunnalliseen 02 Taksi -palveluun

Kanta-Hämeen suurin taksiyhtiö Taksi Häme liittyy mukaan valtakunnalliseen 02 Taksi -palveluun. 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, jossa on mukana jo yli 40 taksiyhtiötä ja lähes puolet kaikista Suomen takseista.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Taksi Häme liittyy 180 taksin vahvuudellaan mukaan koko Suomessa toimivaan 02 Taksi -palveluun. Taksi Hämeen toiminta-alue kattaa Kanta-Hämeen lisäksi Valkeakosken ja Lahden talousalueet.

Taksi Hämeen toimitusjohtaja Juha Sirviö kokee tärkeäksi olla mukana kaikissa asiakkaan käyttämissä tilauskanavissa:

”Pyrimme tekemään taksin tilaamisen helpoksi ja haluamme olla mukana mahdollisimman laajasti eri tilauspalveluissa. Asiakkaat tilaavat taksin yhä useammin sovelluksen kautta ja digikanavien osuus on meidän tilauskanavissamme jo lähes 40 %. 02 Taksi -sovelluksessa on todella hyviä ominaisuuksia, kuten tilauksen seuranta, mahdollisuus antaa palautetta nopeasti sekä kyytien kiinteä hinta. Asiakkaan saama tieto autosta ja seurantamahdollisuus tuovat sitä turvallisuutta ja varmuutta, mitä on vuosia odotettu.” 

Myös 02 Taksi haluaa olla asiakkaalle mahdollisimman helppokäyttöinen ja helposti tavoitettava palvelu.

”Sovellustamme on tehty yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja pidetty helppokäyttöisyys ykkösasiana. Tämän lisäksi asiakaspalvelumme vastaa nopeasti vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden aikana,” kertoo 02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi.

Taksiala on ollut yksi koronavuoden suurimmista kärsijöistä. 02 Taksille on tärkeää olla taksiyhtiöiden tukena vaikeassa markkinatilanteessa.

”Tavoitteenamme on palauttaa taksien maine ja lisätä taksien käyttöä. Teemme koko ajan töitä sen eteen, että 02 Taksissa mukana olevat yhtiöt saavat meidän kauttamme enemmän tilauksia. Olemme tietoisesti panostaneet markkinointiin myös kuluneen vuoden aikana. Sen seurauksena markkinaosuutemme on viime vuoden aikana kaksinkertaistunut ja olemme pystyneet toimittamaan edellistä vuotta enemmän tilauksia kaikille 02 Taksissa mukana olleille yhtiöille. Taksin käyttäminen on kaikesta huolimatta koettu turvalliseksi tavaksi liikkua ja esimerkiksi Taksi Hämeen kaikilla kuljettajilla on kasvomaskit.” kertoo Niemi 

Luotettavuuden ja turvallisuuden lisäksi Taksi Häme haluaa panostaa siihen, että heidän kalustonsa on uutta ja vähäpäästöistä.

”Pyrimme kalustomme suhteen suosimaan mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia vaihtoehtoja. Logossamme olevat vihreät lehdet symboloivat Hämeen vehreyttä, kansanpuistoja ja vesistöjä.” Sirviö summaa.

Asiasta uutisoi myös Findance.

Lisätietoja:

Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222

02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest

Share This