Taksi Kanta-Häme

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Kanta-Hämeessä. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Kanta-Hämeessä

Ovatko Hämeen linna, Lepaan viinitila ja Torronsuon kansallispuisto tuttuja? Jos eivät, tutustu Kanta-Hämeen nähtävyyksiin vinkkiemme kautta ja lähde roadtripille – kyydit löydät 02 Taksista!

Maakunnan suurimmat kaupungit ovat Hämeenlinna, Riihimäki ja Forssa, jotka naapurikuntineen muodostavat alueen seutukunnat.

Kurkista keskiaikaiseen linnaan ja piipahda panssarimuseossa

Hämeenlinnassa, Vanajaveden rannalla sijaitsee – arvaatkin varmaan – Hämeen linna, joka kannattaa kiertää sekä sisältä että ulkoa. Keskiaikaisen linnan jykevät kiviseinät kätkevät sisäänsä Hämeen rikkauksia, haarniskoita ja aseita, mutta myös vaihtuvia näyttelyitä aina nykyaikaan asti.

Naapurikunta Hattulassa toimivat Parolannummen varuskunta sekä Panssarimuseo, josta löytyy panssarivaunu poikineen. Tiesitkö, että Parolassa on kuvattu vuoden 1955 Tuntematonta sotilasta?

Hieman Parolasta pohjoiseen sijaitsee Lepaan viini- ja puutarhatila, jolla on pitkät perinteet viinin valmistuksessa. Tilan yhteydessä olevat Pieni Ruokakauppa, kahvila ja tilaviinibaari tarjoavat lähiruokaa ja hienostuneita makuja viinien, siiderien, oluiden ja liköörien mukana.

Paikka on päiväretken arvoinen – eikä kuskia tarvitse arpoa, kun 02 Taksin avulla kyyti löytyy varmasti.

Forssasta poijjaat – ja mykkäelokuvafestivaalit

Kansanlaulussa lauletaan Forssan pojista, vaan on siellä muutakin nähtävää. Forssan Mykkäelokuvafestivaalit järjestetään vuonna 1906 perustetussa teatterissa, usein kera elävän musiikin.

Forssan naapurista löytyy Jokioisten Museorautatie, joka kulkee kolmen aseman, Humppilan, Minkiön ja Jokioisten, sekä seitsemän seisakkeen välillä. Nappaa kyyti 02 Taksin avulla Forssasta Jokioisiin ja koe ainutlaatuinen junamatka Humppilaan. Perillä pääset taksilla nopeasti läheiseen Humppilan Lasin kauppakeskukseen.

Toinen naapuri Tammela tunnetaan paitsi kesämökeistään myös Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoistaan. Lähellä sijaitseva Eerikkilän liikunta- ja luontomatkailukeskus tarjoaa majoituksen vaativaankin makuun.

Vieraile lasimuseossa ja metsästysmuseossa Riihimäellä

Jos lasin historia kiinnostaa, on Suomen lasimuseo Riihimäellä täydellinen matkakohde. Valtakunnallisessa erikoismuseossa matkustetaan yli 4000 vuoden taakse ja tutustutaan myös alan kotimaisiin ja kansainvälisiin huippuihin vaihtuvissa näyttelyissä.

Suomen Metsästysmuseossa tarina alkaa kivikaudelta ja jatkuu aina nykypäivään asti. Suomalainen eräkulttuuri, riistainhoito ja suomalaisen asevalmistuksen historia voivat olla mielenkiintoista nähtävää myös ulkomailta tuleville vieraille.

Entä muut Kanta-Hämeen kunnat ja niiden nähtävyydet? Kulkipa matkasi minne vain, 02 Taksista löydät kyydin kohteeseen kuin kohteeseen.

Pin It on Pinterest