Taksi Hämeenlinna

Taksit Hämeenlinnassa tavoitat 02 Taksin puhelinpalvelun kautta. Lataa myös ilmainen sovellus valmiiksi sovelluskaupastasi ja soita suoraan sovelluksesta numeroon 020230.

02 Taksin kautta saat luotettavaa ja nopeaa taksipalvelua.

taksin tilaus hämeenlinna

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Hämeenlinnan taksit yhdestä paikasta

Taksi Häme
Mustaluxin logo

Taksihinnasto Hämeenlinna

02 Taksin kautta tilaat Hämeenlinnassa Taksi Hämeen ja MustaLuxin taksit sekä tilataksit yhtiön hinnoittelun mukaisesti. Palvelussamme hoidat myös ennakkotilauksen kätevästi sovelluksella tai puhelimitse.

Hetkinen…
Hetkinen…

Tilaa taksi Hämeenlinnassa sovelluksella

02 Taksin sovelluksesta voit valita Hämeen nopeimman taksin. Vaihtoehtoisesti voit vertailla saatavilla olevia takseja hinnan tai arvioiden perusteella.

02 Taksin sovellus tekee taksin tilaamisen helpoksi. Voit vertailla taksipalvelujen tarjoajia alueellasi ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

02 Taksilla on luotettavat ja turvalliset taksikumppanit. Sovelluksen kautta voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon ja seurata kyydin saapumista.

Taksin ennakkotilaus Hämeenlinnassa hoituu 02 Taksista

02 Taksin kautta voit tilata taksin myös ennakkoon. Taksi on liike-elämässä paljon käytetty kulkuväline ja sujuvimmin työmatkat sujuvat, kun tilaat taksin valmiiksi asemalle tai hotellin eteen 02 Taksi -palvelun kautta.

02 Taksin ennakkotilauksen voit tehdä joustavasti aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noudon ajankohtaa.

Taksit Hämeenlinnassa tilaat numerosta 020230 – matkusta vaikka Hämeen linnaan tai Sibeliuksen synnyinkotiin

02 Taksin puhelinpalvelusta tilaat taksin Hämeenlinnassa sekä missä tahansa kuljetkin! Puhelinpalvelu on apunasi vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

02 Taksilla kuljet nopeasti Hämeen kulttuurihistorialliseen keskukseen! Tässä muutama tärppi:

  • Hämeenlinna tarjoilee kävijöille kulttuurihistoriaa ja kaunista luontoa. Hämeenlinnan keskustasta on vain minuuttien matka luonnonhelmaan. Upeita kohteita ovat muun muassa Aulanko, Ahvenisto ja Vanajavesi. Taksilla pääset kätevästi niin golf griinille kuin vaikka luontopoluillekin.
  • Jean Sibeliuksen synnyinkoti on linnan jälkeen yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä. Kansallissäveltäjämme syntyi ja kasvoi Hämeenlinnassa.
  • Hallituskatu 11 on museoitu ja museon näyttelyssä sekä opastetuilla kierroksilla valotetaan ”Pikku-Jannen” lapsuus- ja nuoruusvuosia Hämeenlinnassa.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest