19.2.2021

Levi-Kittilän Taksit mukaan valtakunnalliseen 02 Taksi -palveluun

Levin ja Kittilän alueella toimiva Levi-Kittilän Taksit on liittynyt mukaan valtakunnalliseen 02 Taksi -palveluun. Muutoksen myötä taksiasiakkaat koko Kittilän kunnan alueella voivat tilata kyytejä 02 Taksin mobiilisovelluksen tai numeron 020230 kautta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Levin ja Kittilän alueella toimiva paikallinen Levi-Kittilän Taksit Oy aloittaa yhteistyön taksintilauspalvelu 02 Taksin kanssa. 02 Taksi tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden vertailla eri taksiyhtiöiden kyytejä sekä tilata haluamansa kyyti kiinteään hintaan. 02 Taksissa on mukana jo 40 luotettavaa taksiyhtiötä ja noin 5500 taksia ympäri Suomen.

Levi-Kittilän Takseilla on tällä hetkellä 30 taksia, joista miltei puolet ovat tilatakseja. ”Olemme ennakkoluuloton taksiyhtiö, joka on aina valmis yhteistyöhön hyvien yhteistyön tunnusmerkkien täyttyessä. Arvomme kohtaavat hyvin 02 Taksin kanssa”, kertoo Urpo Kaarela, Levi-Kittilä Taksit Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi on iloinen yhteistyöstä ja palvelun kattavuuden paranemisesta alueella: ”On hienoa, että voimme nyt Levi-Kittilä Taksit Oy:n yhteistyön myötä tarjota laadukasta palvelua 02 Taksin asiakkaille yhä laajemmalla alueella Lapissa. Palvelumme kattaa koko Suomen, joten se palvelee hyvin turisteja ja kotimaanmatkailua.”

Taksialan tulevaisuus on positiivinen

Urpo Kaarela uskoo taksialalla positiiviseen tulevaisuuteen: ”Arvoihimme kuuluu lappilainen suora vilpittömyys ja ihmisen kohteleminen ihmisenä. Luotettavuus, paikallistuntemus ja ympärivuotisuus ovat meille kunnia-asioita. Taksimaailmassa tulee pärjäämään luotettava ja kokonaisuuden tiedostava asiakaslähtöinen toimija, joka oppii virheistään ja löytää kaikesta myös sen positiivisen puolen.”

Petteri Niemi on samoilla linjoilla: ”Tulevaisuudessa yhteistyö ja uudistumishalu auttavat taksiyhtiöitä pärjäämään. Haluamme 02 Taksissa yhdistää taksiyhtiöt ja taksiasiakkaat tarjoamalla helpon ja valtakunnallisen taksintilauskanavan.”

Lisätietoja:

Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222
Urpo Kaarela, hallituksen puheenjohtaja, Levi-Kittilän Taksit Oy, puh. 040 090 2501

02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest

Share This