3.12.2019

Lentokenttätaksi nopeasti ja edullisesti paikalle! Lentoasemalta löydät myös 02 Taksin kumppanitaksit

Vastaamme jopa 2 sekunnissa (1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm))

Molemmissa Helsinki-Vantaan lentokentän terminaaleissa ovat aitiopaikalla sopimuskumppanitaksit: Lähitaksi, Vantaan Taksi – Helsinki Airport Taxi ja Taksi Helsinki. Näillä yhtiöillä on omat taksitolppansa, ja kyytien hinnat löytyvät kunkin tolpan päässä olevasta valotaulusta. Taksialueelta voit bongata niin ikään esimerkiksi Menevän autoja, jotka ovat osa 02 Taksin luotettavaa verkostoa. Hintoja voit vertailla helposti ilmaisen 02 Taksi -sovelluksen kautta!

Taksi lentokentälle

Taksin tilaus lentokentälle onnistuu helposti 02 Taksin sovelluksen tai puhelinpalvelun kautta. Molemmista voit tilata taksin myös ennakkoon, jolloin et myöhästy lennolta vaan kyytisi saapuu ajoissa sinut noutamaan.

Lentokentälle kannattaa saapua aina hyvissä ajoin, jotta aikaa jää riittävästi lähtöselvitykseen, turvatarkastukseen ja muihin siirtymisiin.

Taksi on luonteva tapa kulkea lentokentälle, jolloin ei tarvitse säätää parkkimaksujen kanssa tai pyytää ystävää kuskiksi aamuyöstä. Lentokenttätaksi on vaivaton tapa aloittaa loma tai liikematka.

Taksilla kuljet turvallisesti ja taksinkuljettaja auttaa sinua matkatavaroiden lastaamisessa. 02 Taksin helpon hintavertailun avulla löydät edullisimman taksin.

Kannattaako taksi tilata etukäteen?

Ehdottomasti!

Etukäteen tilattu taksi helpottaa huomattavasti matkan lähtöstressiä. 02 Taksin kautta voit tilata taksin ennakkoon noutamaan kotipihalta sovittuna kellonaikana tai voit tilata taksin ennakkoon kentälle oikean terminaalin eteen odottamaan saapumista.

Taksilla pääset suoraan terminaalin välittömään läheisyyteen.

02 Taksin ennakkotilaus on mahdollista tehdä helposti ilmaisesta taksisovelluksesta tai palvelunumerosta 020230. Ennakkotilauksen voi tehdä aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

Tilasitko taksin ennakkoon lentokentälle odottamaan saapumistasi?

Mikäli olet tilannut auton ennakkoon odottamaan sinua lentokentälle, löytyvät ennakkoon tilatut taksit molempien terminaalien taksialueilta, taksikaistojen läheisyydestä.

Muistathan, että voit tehdä taksin ennakkotilauksen lentokentälle saapuessasi lennolta tai kotipihaan tai hotellille silloin, kun olet vasta lähdössä kentälle.

Mistä löydän taksin lentokentälle?

Taksin lentokentälle löydät kätevästä 02 Taksi -sovelluksesta, jonka lataaminen on täysin ilmaista ja taksin tilaus maksutonta. Maksat vain kulkemastasi taksimatkasta. 02 Taksi -sovelluksen kautta voit tehdä hintavertailua tai valita taksin, joka saapuu nopeimmin paikalle.

02 Taksin puhelinpalvelussa sinulla vastataan jopa kahdessa sekunnissa ja saat taksin nopeasti paikalle juuri sinne missä olet.

Saat tilausvahvistuksen tekstiviestinä.

Mitä lentokenttätaksi maksaa?

Kukin taksiyhtiö hinnoittelee itse kyytinsä. Joillakin yhtiöillä saattaa tapauskohtaisesti olla tarjolla kiinteähintaisia lentoasemakyytejä, joissa hinta ei muutu matkan aikana, vaan pysyy samana esimerkiksi välillä lentoasema – Helsingin keskusta.

02 Taksi -palvelun kautta voit vertailla taksikumppaniemme kyytien hintoja ja valita niistä sopivimman. 02 Taksin kautta saat kiinteähintaisen kyydin.

Taksin hinta lentokentältä keskustaan?

Voit vertailla taksikyydin hintaa helposti 02 Taksi -sovelluksen kautta ja valita sieltä sinulle sopivan hintaisen taksin.

Osa taksikumppaneistamme tarjoaa myös kiinteähintaista lentokenttäkuljetusta. Halutessasi voit vertailla saatavilla olevia kyytejä myös nopeuden ja annettujen arvostelun mukaan.

Entä mistä löytyy halvin taksi lentokentälle?

Älä etsi kauempaa – voit valita halvimman taksin lentokentälle helposti 02 Taksin sovelluksesta. Tilatessasi taksin sovelluksen kautta, sinulta ei veloiteta mitään lisämaksua, myös sovelluksen lataaminen on ilmaista.

Edullisimman taksikyydin tavoitat myös 02 Taksin puhelinpalvelusta. Sovelluksesta voit seurata taksin saapumista reaaliajassa.

Taksin tilaus lentokentälle

02 Taksin sovelluksesta tai puhelinpalvelusta voit tilata taksin lentokentälle helposti ja nopeasti.

02 Taksi on taksien välityspalvelu, josta hyötyvät sekä liikematkalaiset että lomamatkalaiset ja reppureissaajatkin.

Palvelumme kattaa monia luotettavia taksikumppaneita, joilta löytyy kaiken kokoiset taksit, oletpa sitten matkalla yksin tai seurueen kanssa.

Rankan reissun jälkeen on mukava istahtaa tasokkaan taksikyydin vietäväksi ja matkata luotettavalla kyydillä kotiin.

Numerosta 020230 aina henkilökohtaista taksipalvelua

02 Taksin palvelunumerosta saat lisätietoa lentokenttätakseista, niiden palveluista ja hinnoista, sekä tietenkin tilattua taksin suoraan kentälle.

Sinua palvelee ystävällinen taksiasiakaspalvelija, joka voi halutessasi yhdistää puhelusi jonkin taksiyhtiön autoon, mikäli haluat kysyä tai sopia tarkemmin lentokenttäkuljetuksen yksityiskohdista.

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest