9.4.2024

Kela-taksi Helsinki – miten tilata Kelan korvaama taksi Helsingissä?

Jos ei joudu kovin usein tilaamaan Kela-taksia, saattaa sen tilaaminen olla haastavaa. Mihin pitää soittaa, jos on Helsingissä ja hakusessa on Kela-taksi? Helsinki on pullollaan erilaisia takseja, joten voiko Helsingissä tilata minkälaisen taksin tahansa?
metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksi auttaa sinut Kela-taksiin Helsingissä

02 Taksi tuntee Suomen kuin omat taskunsa – meille ovat tuttuja niin Kela-taksi, Uusimaa kuin Helsinkikin! Kela-taksin tilaaminen käy käden käänteessä, kun sen tilaa oikeasta paikasta.

Kela-taksi Helsingissä tilataan useimmiten sairaaloihin ja terveyskeskuksiin, mutta toisinaan voi olla epäselvää, missä taksia kuuluu odottaa ja mihin taksi tulee tilata. Sairaaloiden aulat saattavat olla suuria, ja oikean taksin luo löytäminen voi olla hankalaa. Onneksi taksinkuljettajat kuitenkin ovat ammattimaista porukkaa, ja osaavat yleensä etsiä asiakkaan sairaalan aulasta käsiinsä. Tilauksen yhteydessä kannattaakin mainita, missä kyytiään odottaa.

Taksit kaikkialla Suomessa

02 Taksista löydät Suomen laajimman taksivalikoiman. Vertaa ja tilaa taksi hinnan, saapumisajan tai arvioiden perusteella - kaikkialla Suomessa.

Lataa sovellus →

Kela-taksi Uusimaa – ketkä ajavat Kela-taksia Helsingissä?

Helsingissä on kaksi Kela-kyytejä tarjoavaa toimijaa – Suomen Lähilogistiikka Oy ja Taksi Helsinki Oy. Vain nämä kaksi yhtiötä tarjoavat kyytejä, joista on mahdollista saada Kelan korvaus.

On olemassa joitain asioita, mitä pitää muistaa, kun tarkoitus on tilata Kela-taksi. Helsinki on taksin tilaamisen suhteen onneksi suhteellisen hyvä paikka, sillä kulkuyhteydet ovat hyvät ja takseja on runsaasti tarjolla.

Kela-taksi, Uusimaa ja taksin tilaaminen – milloin taksi pitää tilata? Vastaus on: hyvissä ajoin. Kela-taksi Uudellamaalla ja kaikkialla Suomessa on tilattava viimeistään klo 14 matkaa edeltävänä päivänä. 02 Taksi on kuitenkin onneksi asiantuntija taksin kuin taksin tilaamisessa, joten älä epäröi kysyä meiltä apua!

Taksit kaikkialla Suomessa

02 Taksista löydät Suomen laajimman taksivalikoiman. Vertaa ja tilaa taksi hinnan, saapumisajan tai arvioiden perusteella - kaikkialla Suomessa.

Tilaa taksi sovelluksella

Pin It on Pinterest