Huomio Tampere – nyt voit kilpailuttaa taksikyytisi ja säästää rahaa!

Maksuttoman 02 Taksi – sovelluksen avulla matkustaja voi kätevästi kilpailuttaa Tampereen paikalliset taksiyhtiöt ja valita itselleen sopivimman saapumisajan ja hinnan.

Tuttu tilanne monelle, on taksimatkan epäselvä hinnoittelu, ja pahimmassa tapauksessa asiakkaita jopa huijataan. Ei mikään ihme, sillä taksien ikkunoissa olevista hintatarroista on kiireessä vaikea laskea matkan hintaa.

Meillä on siihen ratkaisu: taksimatkojen hinnat kannattaa kilpailuttaa. 02 Taksi -sovellus on nopein ja helpoin tapa kilpailuttaa Tampereen alueella toimivien paikallisten taksiyhtiöiden hinnat. Sovellus kertoo muutamassa sekunnissa asiakkaan valitsemalle matkalle kiinteät hinnat, saapumisajat ja asiakasarviot.

”Olemme halunneet tehdä taksin tilaamisesta ja taksiyhtiön vertailemisesta mahdollisimman helppoa. Asiakkaat painottavat taksiyhtiöiden valinnassa useita syitä, mutta useimmiten he valitsevat joko nopeimman tai edullisimman taksin”,  kertoo 02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi.

Hinnan ja saapumisajan lisäksi 02 Taksi -sovelluksessa voi valita taksiyhtiön, joka tarjoaa premium-palvelua, vähäpäästöisiä autoja tai täyssähköautoja. 02 Taksi -palvelu toimii kaikkialla Suomessa, joten sen kautta voi kilpailuttaa taksikyytinsä missä ikinä liikkuukin.

Näin vertailet hintoja ja teet tilauksen 02 Taksi -sovelluksella:

  1. Kirjoita matkasi lähtöpaikka ja määränpää 02 Taksi -sovellukseen.
  2. Klikkaa ”Etsi taksi”.
  3. Valitse haluamasi taksiyhtiö listalta ja klikkaa ”Siirry tilaamaan”.
  4. Vahvista tilaus vierittämällä alapalkkia.
  5. Odota kyytiä ja seuraa taksin saapumista kartalta.

02 Taksi -palvelulla on myös puhelinpalvelu, jossa vastaa ihminen kaikkina vuorokauden aikoina.

Pin It on Pinterest