02 Taksi -kumppaniksi

Tuotetaan yhdessä Suomen parasta taksipalvelua

Tarjoamme onnistuneita taksikyytejä kaikkialla Suomessa yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

Toivotamme kaikki luotettavat ja laadukkaat taksien välitysyhtiöt tervetulleiksi mukaan 02 Taksi -palveluun! Jos olet taksiautoilija ja haluat saada 02 Taksin kyytejä ajettavaksesi, kannattaa sinun liittyä johonkin alueellasi toimivaan taksiyhtiöön, joka on jo 02 Taksin kumppanina.

Liity mukaan tehokkaaseen ja maanlaajuiseen verkostoon, johon asiakkaat luottavat.

02 Taksin kumppanina saat

  • Säännölliset yhteistyöpalaverit, joissa kehitetään palvelua.
  • Kuukausittaiset raportit onnistumisista: laatuun liittyvät luvut, asiakastyytyväisyysmittauksen tulokset
  • Saat autoosi 02 Taksi -tarrat
  • Saat 02 Taksin välittämät tilaukset puhelimitse ja sovelluksella
  • Yrityksellesi näkyvyyttä 02 Taksin markkinoinnin myötä.
  • 24/7 asiakaspalvelun käyttöösi

02 Taksin palvelumalli

Tuomme tasapuolisesti asiakkaalle esiin kaikkien kumppaneidemme autot, jotka ovat asiakkaan tarvitsemassa tilanteessa saatavilla.

Asiakas tekee aina päätöksen siitä, minkä taksiyhtiön kyydissä matkustaa. Auton voi valita hinnan, aika-arvion, asiakas-arvioiden ja ekologisuuden perusteella.

Aina, kun asiakas kertoo lähtöosoitteen ja määränpään, saamme tuotua asiakkaalle kiinteät hintatiedot ja asiakkaan on helppo valita hänen tilanteeseensa sopivin kyyti.

02 Taksin asiakaspalvelun tuottaa 020202 Palvelut Oy.

Välitämme kumppaneillemme taksitilauksia puhelinpalvelumme ja digitaalisten kanaviemme kautta ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 

02 Taksi välittää tällä hetkellä kymmeniä tuhansia taksitilauksia kuukaudessa. Konsernimme hakupalveluissa etsitään takseja noin miljoona kertaa vuodessa.

02 Taksi ei itse rekrytoi autoilijoita, vaan palvelua tuotetaan yhteistyössä taksivälitystä tarjoavien kumppaniemme kanssa.

Haluatko mukaan 02 Taksi -palveluun?

Kumppaninamme olet mukana asiakkaiden luottamassa maanlaajuisessa verkostossa. Haluatko ajaa kyytejä 02 Taksi -asiakkaille tai liittää yrityksesi mukaan 02 Taksin tilauspalveluun? Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Pin It on Pinterest