13.11.2023

Lahdessa voi säästää merkittäviä summia taksimatkojen hintoja vertailemalla

Lahdessa taksimatkojen hintavertailu tarjoaa matkustajille mahdollisuuden säästää useita euroja. 02 Taksin syyskuun tilausdatan perusteella paljastuu, että hintojen vertailu voi tuoda jopa 22 % säästön taksimatkan hintaan.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksi on valtakunnallinen taksien tilaus- ja vertailupalvelu, jonka kautta voi tilata taksikyydin usealta eri taksiyhtiöltä. 02 Taksin syyskuun tilastojen mukaan valtakunnallisesti taksimatkoja tarkasteltaessa keskimääräinen taksimatka on 7,7 kilometriä pitkä ja sen hinta on keskimäärin 25 euroa.

Lahdessa keskimääräinen taksimatkan pituus oli syyskuussa 5,6 kilometriä ja sen keskimääräinen hinta 22 euroa. 02 Taksi -palvelussa on Lahdessa mukana Lahden Aluetaksi, Menevä ja SnapCab.

Kun vertaillaan 02 Taksissa mukana olevien taksiyhtiöiden hintoja tälle matkalle, huomataan, että vertailu voi tuoda huomattavia säästöjä. Hinta on alimmillaan 17 euroa ja kalleimmillaan 22 euroa. Taksimatkan hinnassa voi siis säästää jopa 22 %.

Suurten kaupunkien välillä on isoja eroja siinä, kuinka paljon vertailemalla voi säästää rahaa. Helsingissä hintaerot ovat isoimmat, halvin kyyti on jopa 44 % halvempi kuin kallein kyyti. Turussa hintaerot ovat pienimmät. Siellä halvimman ja kalleimman kyydin välinen ero on 19 %.

”Hinta on totta kai asiakkaille yksi tärkeä kriteeri kyytiä valitessa, mutta yhtä tärkeitä asioita ovat taksin saapumisnopeus tai tuttu brändi. Myös ympäristöystävällisyys alkaa korostua taksien valinnassa koko ajan enemmän”, kertoo 02 Taksin kaupallinen johtaja Petteri Niemi.

Pin It on Pinterest